DOLAR 32,2750 -0.01%
EURO 35,0934 0%
ALTIN 2.475,500,39
BITCOIN 21259330.07088%
İstanbul
17°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Meral Akşener’in İkizdere ziyaretinde arbede

Meral Akşener’in İkizdere ziyaretinde arbede

ABONE OL
Mayıs 20, 2021 16:24
Meral Akşener’in İkizdere ziyaretinde arbede
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

İşkence dere Vadisi’nde Cengiz İnşaat’ın başlattığı taşocağı çalışmalarına yöre halkının tepkileri sürerken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener direnişçi köylülere destek ziyaretinde bulunmak için İkizdere’ye gitti. Direniş alanı jandarma tarafından sarıldı.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Rize’nin İkizdere ilçesindeki ziyaretinde, partililer ile bazı vatandaşlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberindeki partililerle İkizdere ilçe merkezine geldi. Karşılama sırasında bir kadın, “terör örgütü ile iş birliği yaptıkları” iddiasında bulunarak, Akşener’e tepki gösterdi.

PKK’yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin? PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP’yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?” diye sordu. Bunun üzerine Akşener “Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan” cevabını verdi.

Akşener, İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Grupla partililer arasında arbede çıktı. Polis gruplara müdahale etti. Akşener, gerginlik üzerine ilçeden ayrıldı.

 

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

    En az 10 karakter gerekli