DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,5059 -1.27%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2061097-0.30686%
İstanbul
15°

AÇIK

04:09

SABAHA KALAN SÜRE

Meral Akşener, Manisa’da Şehit Enes Budak’ın Ailesini Ziyaret Etti

Meral Akşener, Manisa’da Şehit Enes Budak’ın Ailesini Ziyaret Etti

ABONE OL
Ocak 9, 2024 16:10
Meral Akşener, Manisa’da Şehit Enes Budak’ın Ailesini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Pençe-Kilit hareket bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak’ın Manisa’daki ailesini ziyaret etti. Akşener, “Ailesinin metaneti, babasının metaneti, vatan sağ olsun demeleri hepimizi gerçekten onlara karşı sonsuz manevi bir borcumuz olduğunu hissettirdi. Bir yanıyla bu metanet, insanı hayata yönelik cesaretlendiriyor” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri öncesi başlattığı il gezilerine devam ediyor. Akşener, bu kapsamda bugün Manisa’ya geldi. Akşener’in Manisa’da ilk durağı Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üsse sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak’ın ailesini ziyaret etti.

Akşener’in burada şunları söyledi:

“22 yaşında gencecik bir evladımız bu vatan uğruna, bizler uğruna, bizlerin refah yaşaması, bizlerin güvenliği için şehit oldu. Ailesinin metaneti, babasının metaneti, vatan sağ olsun demeleri hepimizi gerçekten onlara karşı sonsuz manevi bir borcumuz olduğunu hissettirdi. Bir yanıyla bu metanet insanı hayata yönelik cesaretlendiriyor. Ama bir yanıyla da evlat kaybı öyle bir büyük acıdır ki her gününüzü sayarsınız 1 gün daha kaldı 1 gün daha kaldı diye…Burada olmak benim için bir onur, bir şeref. Birbirimize teselli olduk. Hepinizin huzurunda ağabeyimizin acısının Eyüp sabrıyla geçmesini nasip etsin diyorum.”

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli