DOLAR 32,3777 0.16%
EURO 34,9627 -0.34%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 2259752-0.63015%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Medimaks uzaktan eğitim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Medimaks ile çok daha kısa bir süre içerisinde ve uzaktan eğitim almak ister misiniz? Cevabınız evet ise bu uygulama tam size göre.
Bilindiği üzere TUS, Tıp alanında eğitim gören öğrencilerin bu alanda kendilerini daha da geliştirebilmeleri ve uzman olabilmeleri için gerekli bir sınavdır. Ancak bu sınava çalışmak bir hayli zordur. Taa ki Medimaks ile tanışana kadar uzaktan eğitimin en iyi uygulamalarından bir tanesi olan Medimaks, alanında uzman ve profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanan müfredatı sizler için online bir şekilde sunuyor. Yapmanız gereken tek şey uygulamayı cep telefonunuza indirmek ve kullanmaya başlamaktır. Siz de tıpta uzman olmak istiyorsanız hemen harekete geçin.

Tıp Fakültesi’nde okuyan ve hayatını doktorluk mesleğine adayan herkes TUS’u duymuştur. Tıpta Uzmanlık Sınavı olarak ifade edilen bu sınav Tıp Fakültesi mezunlarının kendi uzmanlık alanlarını belirleyebilemsi için önemli bir sınavdır. Nasıl ki Tıp Fakültesi’ne hazırlanmak zor ve önemli bir süreç ise TUS’a hazırlanmakta bir hayli zordur. Ancak Medimaks tüm bu zorluklar ile başa çıkmanızı sağlıyor.
Tıpta uzman ve profesyonel eğitmenler Medimaks üzerinden eğitim veriyor! MEdimaks’ın uzaktan eğitim avantajından faydalanarak TUS’a en iyi şekilde hazırlanabilir ve bu alanda uzmanlığınızı belirleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey cep telefonunuza Medimaks’ı indirmek ve kurulumunu yaparak kullanmaya başlamaktır.

En az 10 karakter gerekli