DOLAR 32,3970 0.11%
EURO 34,7934 -0.02%
ALTIN 2.395,91-0,03
BITCOIN 19241792.95085%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Mansur Yavaş’a Tunalı Hilmi’de Sevgi Seli

Mansur Yavaş’a Tunalı Hilmi’de Sevgi Seli

ABONE OL
Şubat 17, 2024 22:52
Mansur Yavaş’a Tunalı Hilmi’de Sevgi Seli
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Tunalı Hilmi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, 31 Mart Seçimleri öncesinde Başkent’in çeşitli noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Yavaş, bugün Tunalı Hilmi Caddesi’ni de ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

Yavaş’ın ilk ziyaret noktası Tahran Caddesi’ndeki Billur Hilton Taksi Durağı oldu. Taksici esnafına ‘Hayırlı işler’ dileyerek sohbet eden Yavaş, ardından Tunalı Hilmi Caddesi’ne geçti. Yavaş’a, Tunalı Hilmi Caddesi boyunca vatandaşların alkışları ve tezahüratları ile sokak sanatçılarının şarkıları eşlik etti. 

Yavaş’ın bölgedeki ikinci ziyaret noktası ise Güniz Sokak’taki Kavaklıderem Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği oldu. Dernek yönetimiyle bir araya gelen Yavaş, kenti ortak akıl ve katılımcı belediyecilik anlayışı doğrultusunda yönetmeye devam edeceklerini vurguladı. 

Dernek ziyaretinin ardından tekrar Tunalı Hilmi Caddesi’ne çıkan Yavaş, Kuğulu Park’a geçti. Yavaş, Kuğulu Park Taksi Durağı’nda da taksici esnafıyla bir araya geldi.

Güzergah boyunca vatandaşların ilgi gösterdiği Yavaş, kendisiyle fotoğraf çektirip sohbet etmek isteyen herkesle tek tek ilgilendi. 

HABER: İLEYDA ÖZMEN / KAMERA: DURSUN ALKAYA

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli