DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

KAPALI

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

Mansur Yavaş Mı? Turgut Altınok Mu? Son Anket Sonuçları.

Mansur Yavaş Mı? Turgut Altınok Mu? Son Anket Sonuçları.

ABONE OL
Şubat 26, 2024 00:10
Mansur Yavaş Mı? Turgut Altınok Mu? Son Anket Sonuçları.
4

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

AKP’nin Ankara anketi ortaya çıktı! Mansur Yavaş mı önde Turgut Altınok mu? AKP’nin Başkent özelinde yaptırdığı son seçim anketine göre Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasındaki oy farkı dikkat çekti. Yerel seçimlere az bir süre kala anket şirketleri çalışmalarında gaza bastı. Son olarak AKP, Ankara için anket yaptı. Anket Sonuçlarını Görmek İçin Aşağıdaki F’TOĞRAFA T’KLAYINIZ…. 









Yerel seçimlere az bir süre kala anket şirketleri çalışmalarında gaza bastı. Son olarak AKP, Ankara için anket yaptı.

MANSUR YAVAŞ, TURGUT ALTINOK’A FARK ATIYOR

AKP’nin Ankara’da yaptırdığı ankette, Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasındaki son durum gözler önüne serildi. Anket sonuçlarına göre Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasındaki oy farkının 15 puan civarında.

NEDEN MANSUR YAVAŞ?

Mansur Yavaş’ın neden tercih edildiği sorusuna verilen yanıtlarda da “sosyal yardımlar” ve “dürüst, güvenilir” başlıkları yer aldı.

MANSUR YAVAŞ’IN EN BEĞENİLEN İCRAATI HANGİSİ?

Aynı ankette Mansur Yavaş’ın neden tercih edildiğine dair sorular yönetildiği, Yavaş’ın en beğenilen icraatının yüzde 28’le “sosyal yardımlar” çıktığı biliniyor. İkinci tercih edilme nedeni yüzde 8 ile “dürüst ve güvenilir” olmak. Belediye hizmetleri ise bu ikisinin çok gerisinde. Yavaş’ın sessiz sedasız yaptığı yardımların AKP’nin bu konudaki hakimiyetini ortadan kaldırdığı görülüyor. Tabii bu kalemin, “belediye icraatı” olarak görülmesi de son yıllardaki halin, en önemli göstergesi…”

FARKI KAPATMAK MÜMKÜN DEĞİL

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan yazısında, Ankara için şunları aktardı:

“CHP’nin adayı Mansur Yavaş ile AKP’nin adayı Turgut Altınok arasındaki farkın değişmediği ve kapatılmasının da mümkün görünmediği dile getiriliyor. İlçelerde Etimesgut ve Polatlı’nın CHP’ye geçebileceğini iddia edenler var. AKP’nin kalesi olarak bilinen Mamak’ta sıkıntı olduğu belirtiliyor. AKP’nin Ankara için yaptırdığı anketlerde Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasındaki oy farkının 15 puan civarında olduğu dile getiriliyor.”

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

    En az 10 karakter gerekli