DOLAR 27,1488 0.03%
EURO 28,9524 0.05%
ALTIN 1.676,750,15
BITCOIN 722692-1,19%
İstanbul
24°

KAPALI

05:17

İMSAK'A KALAN SÜRE

kamera sistemleri fiyatları
Güneş enerji sistemleri, solar enerji, toptan güneş enerji sistemleri, toptan güvenlik kamera
Malatya’da İYİ Parti binasına sopalı saldırı

Malatya’da İYİ Parti binasına sopalı saldırı

ABONE OL
Mayıs 23, 2021 15:38
Malatya’da İYİ Parti binasına sopalı saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
kamera sistemleri fiyatları
Haberi Oylayın

Malatya’da Kavaklıbağ Mahallesi’nde bulunan İYİP İl Başkanlığı’nın bulunduğu binayaa sabaha karşı sopalı saldırı gerçekleşti.

DHA‘da yer alan habere göre, İYİP Malatya İl Başkanlığı’nın da bulunduğu iş merkezinin önüne gelen Vahap Ş., yanındaki sopayla iş merkezi girişinde bulunan camlardaki İYİP görsellerine vurmaya başladı. Binanın girişindeki camları kıran, Vahap Ş., daha sonra kaçarak uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede inceleme yapan ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarından saldırıyı düzenlediğini tespit ettiği Vahap Ş.’yi sopayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Mahallede yaşayan bir kişinin cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde, Vahap Ş.’nin, “Bu mahallede terörist olamaz. Bu mahalleyi terk edin” diye bağırarak camları kırdığı görüldü.

Gözaltına alınan Vahap Ş.’nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

En az 10 karakter gerekli
Kamera Sistemleri Fiyatları