DOLAR

42,9483$% 0.07

EURO

50,6499% 0.14

STERLİN

58,0419£% 0.07

GRAM ALTIN

6.194,93%-0,87

ÇEYREK ALTIN

10.055,00%0,02

TAM ALTIN

40.224,00%0,06

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kırmızı bültenle aranan Ercan Yılmaz ve İbrahim Kaymak Ermenistan’da yakalandı

Kırmızı Bültenle Aranan Organize Suç Örgütü Elebaşı ve Üyesi Türkiye’ye Getirildi

Organize suç örgütü elebaşı Ercan Yılmaz ve üyesi İbrahim Kaymak, Ermenistan ile yapılan iş birliği sonucunda Türkiye’ye iade edildi.

Türk polisi, organize suç örgütlerine karşı yürüttüğü sınır ötesi operasyonlarla bir başarıya daha imza attı. Kırmızı Bültenle aranan organize suç örgütü elebaşı Ercan Yılmaz ve suç örgütü üyesi İbrahim Kaymak, Türkiye’ye getirildi.

Ercan Yılmaz, 15 yıldır 43 yakalama emriyle ulusal seviyede aranıyordu. Aynı zamanda, 14 yıldır İnterpol tarafından Kırmızı Bültenle uluslararası düzeyde takip edilen Yılmaz’ın, Barış Boyun suç örgütüyle bağlantılı olduğu öğrenildi.

İbrahim Kaymak ise 6 yıldır 10 yakalama emriyle ulusal, 1 yıldır da uluslararası düzeyde aranan bir suç örgütü üyesiydi.

Adalet ve Dışişleri Bakanlıkları’nın yanı sıra İnterpol-Europol Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü kapsamlı çalışmalar sonucunda, Ermenistan’da yakalanarak tutuklanan her iki isim, bugün Türkiye’ye getirildi.

“Adalete Hesap Verecekler”

Türk adaletine teslim edilen Yılmaz ve Kaymak’ın Türkiye’ye getirilmesi, Özel Harekat Başkanlığı ve Havacılık Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı yetkilileri, organize suç örgütleriyle mücadelenin yalnızca Türkiye sınırları içinde değil, uluslararası alanda da büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı. Açıklamada, operasyon sürecine katkı sağlayan Ermenistan Adalet Bakan Yardımcısı Tigran Dadunts’a teşekkür edildi.

Organize suç örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceği belirtilerek, “Suçta kibirlenen şehir eşkıyalarını bir bir yakalamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Bu önemli operasyon, Türkiye’nin organize suç örgütleriyle mücadelesindeki uluslararası iş birliği ve kararlılığın bir kez daha altını çizdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meteoroloji’den 5 ile sarı kodla uyarı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.