DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2164196-0.20771%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

17:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İzmir’in Menderes ve Aliağa ilçelerinde orman yangını..

İzmir’in Menderes ve Aliağa ilçelerinde orman yangını..

ABONE OL
Temmuz 10, 2023 17:05
İzmir’in Menderes ve Aliağa ilçelerinde orman yangını..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

İzmir’in Aliağa ve Menderes ilçelerinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Aliağa ve Menderes’te iki ayrı orman yangınına ekiplerimiz hızla intikal etti. Herhangi bir can kaybı yaşanmadan kontrol altına alınması için ekiplerimiz, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle var gücüyle çalışıyor. Yangınlar için çok kritik bir döneme girdik. Lütfen azami dikkat” dedi.

İzmir’in Aliağa ve Menderes ilçelerinde bugün çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları, ekiplerin havadan ve karadan müdahaleleriyle sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabında yangınlarla ilgili açıklamada bulundu. Yangından görüntü paylaşan Soyer, “Aliağa ve Menderes’te iki ayrı orman yangınına ekiplerimiz hızla intikal etti. Herhangi bir can kaybı yaşanmadan kontrol altına alınması için ekiplerimiz, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle var gücüyle çalışıyor. Yangınlar için çok kritik bir döneme girdik. Lütfen azami dikkat” dedi.

EKİP SAYILARI ARTIRILDI

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, her iki ilçede çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarının, toplam 26 hava aracıyla birlikte 52 arazöz, 18 su ikmal aracı, 10 dozer, 8 adet ilk müdahale ekibiyle devam ettiğini açıkladı.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli