DOLAR

42,9664$% 0.08

EURO

50,6224% 0.03

STERLİN

58,0286£% 0.05

GRAM ALTIN

5.965,27%0,22

ÇEYREK ALTIN

9.947,00%0,92

TAM ALTIN

39.775,00%0,92

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

İran’ın İsrail’e saldırısı sonrasında Türkiye’den ilk temaslar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran'ın İsrail'e hava saldırısının ardından Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron ile telefonda görüştü. Her iki Bakan da bölgede gerilimin daha fazla artmaması gerektiğini vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran’ın İsrail’e hava saldırısının ardından Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron ile telefonda görüştü. Her iki Bakan da bölgede gerilimin daha fazla artmaması gerektiğini vurguladı.

Dışişleri Bakanı Fidan, İran’ın İsrail’e hava saldırısının ardından Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron ile telefonda görüştü. Dışişleri yetkilisinden edinilen bilgiye göre her iki Bakan da bölgedeki gerilimin daha fazla tırmanmaması gerektiğini vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran’ın İsrail’e hava saldırısının ardından İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü. Görüşmede, Fidan’ın gerilimi artıracak adımların sona ermesini arzu ettiğini; Abdullahiyan ise misilleme operasyonunun sona erdiğini ve İran’ın yeni bir saldırıya uğraması hâlinde bu kez daha güçlü bir karşılık vereceğini belirttiği kaydedildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran’ın İsrail’e hava saldırısının ardından İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü. Üst düzey bir Bakanlık yetkilisinden edinilen bilgiye göre Fidan, İran’ın 13 Nisan gecesi İsrail’e yaptığı misillemenin ardından bölgede daha fazla tırmanma olmasının istenmediğini ve gerilimi artıracak adımların sona ermesini arzu ettiğini belirtti.

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ise misilleme operasyonunun sona erdiğini, İran’ın saldırıya uğramadığı takdirde yeni bir harekâta girişmeyeceğini söyledi. Abdullahiyan’ın İran’ın yeni bir saldırıya uğraması hâlinde bu kez daha güçlü bir karşılık vereceğini belirttiği öğrenildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İran-İsrail Gerilimi Hava Trafiğini Etkiledi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.