DOLAR 32,2801 0.07%
EURO 34,8025 0.19%
ALTIN 2.395,000,09
BITCOIN 1987340-1.87113%
İstanbul
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İnstagram’da Kullanılmayan Kullanıcı Adı Alma Çözüldü

İnstagram’da Kullanılmayan Kullanıcı Adı Alma Çözüldü

ABONE OL
Ekim 20, 2023 19:20
İnstagram’da Kullanılmayan Kullanıcı Adı Alma Çözüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Instagram, kullanıcıların kullanılmayan veya eski hesaplarına ait kullanıcı adlarını alabilmeleri için belirli bir süre geçtikten sonra “Kullanılmayan Kullanıcı Adı Alma” politikasını uygulamaya başladı. Ancak, bu politika her ülke ve bölge için farklı süreler ve koşullar içerebilir. İşte bu politikayı takip ederek Instagram’da kullanılmayan bir kullanıcı adı almanın adımları:

  1. Hesap Bilgilerini Güncelleyin: Instagram, kullanılmayan kullanıcı adlarını belirlemek için belirli bir süre boyunca etkin olmayan hesapları belirler. Bu nedenle, kullanmak istediğiniz kullanıcı adını elde etmek istiyorsanız, mevcut hesabınızın profil bilgilerini güncelleyerek Instagram’a aktif olduğunuzu gösterin. Profil fotoğrafınızı ekleyin, profil bilgilerinizi düzenleyin ve paylaşımlar yaparak etkinlik sağlayın.
  2. Bekleyin: Kullanılmayan kullanıcı adlarını almak için Instagram’ın politikalarına tabi olarak belirli bir süre beklemeniz gerekebilir. Bu süre, coğrafi konumunuza, kullanıcı adının ne kadar süredir kullanılmadığına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
  3. Kullanıcı Adını Kontrol Etme: Belirli bir süre sonra, istediğiniz kullanıcı adını Instagram üzerinden arayın. Eğer kullanıcı adı artık kullanılmıyorsa veya Instagram tarafından serbest bırakıldıysa, bu kullanıcı adını alabilirsiniz.
  4. Kullanıcı Adınızı Değiştirin: Eğer istediğiniz kullanıcı adını bulursanız, hızlı davranarak hesap ayarlarından mevcut kullanıcı adınızı değiştirerek yeni kullanıcı adınızı seçebilirsiniz.

Unutmayın ki bu politika Instagram tarafından düzenli olarak güncellenebilir ve farklı bölgeler için farklı kurallar içerebilir. Bu nedenle, kullanılmayan bir kullanıcı adı almak için güncel politikaları takip etmek önemlidir.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 1 Yıldız: 5]

En az 10 karakter gerekli