DOLAR 32,5899 0.28%
EURO 34,7727 0.01%
ALTIN 2.492,040,32
BITCOIN 20718073.74656%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

İnstagram Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Çözümü

İnstagram Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Çözümü

İnstagram Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Çözümü Basit Ve Kesin Çözüm !

ABONE OL
Temmuz 24, 2021 18:56
İnstagram Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Çözümü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Instagram daha sonra tekrar dene hatası son zamanlarda Instagram kullanan bir çok kişinin aldığı en büyük hatalardan bir tanesidir. Bu hataların başlıca sebebi aşırı derecede beğeni yapmak, fazlasıyla tanımadığınız hesapları takip etmek, veya bir çok hesaptan aynı anda çıkmanızdır.

Instagram Daha sonra tekrar dene hatası olarak size şu uyarıyı verecektir topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz. Hata yaptığımızı düşünüyorsan bize bildir. Daha sonra tekrar dene hatasının çözümü öncelikle Instagram hesabını komple ile hesaptan çıkmak ve tekrar kullanıcı hesabını ve şifresini girerek Instagram‘a girmektir.

Bu yöntem işe yaramadıysa o Instagram sağ tarafta bulunan üç Nokta Veya üç çizgiye tıklayıp Yardım kısmına tıklayın ve sorun Bildire tıklayın. Sorun Bildire tıkladıktan sonra şunları Instagram’a yazın.Yazıyı Görmek İçin F’toğrafa T’klayınız…



Merhaba Instagram ailesi daha sonra tekrar dene hatası alıyorum hesabım aktif hesaptır hiçbir şekilde SPAM hesabı değildir bir şeyler düzgün çalışmıyor ve Instagram adresimi kullanamıyorum yardımlarınızı talep ederim.

Bunları yazdıktan sonra 24 saat içerisinde bekleyin umarım Instagram hatanız ortadan kalkacaktır.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli