DOLAR 32,3684 0.15%
EURO 34,9779 -0.3%
ALTIN 2.323,900,20
BITCOIN 22800170.39872%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İlklere İmza Atarak Başarıya Koşan Topluluk Turkey Electronic Gaming League

İlklere İmza Atarak Başarıya Koşan Topluluk Turkey Electronic Gaming League

ABONE OL
Temmuz 23, 2021 15:17
İlklere İmza Atarak Başarıya Koşan Topluluk Turkey Electronic Gaming League
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

E spor sahnesi günümüzde en çok League of Legends ile bilinse de birçok diğer oyunun da turnuvaları, etkinlikleri ve e spor sahneleri oluşmakta. Ancak az bilinen oyunlarda bu tür projeleri görmek çok mümkün değil. Birçok oyuncusu ve seveni olsa da her zaman farklı etkinlikler görmek mümkün olmuyor. Bu noktada birçok yeni oyunu oyunculara kazandırmak için çeşitli çalışmalar yapan Turkey Electronic Gaming League, bu alanda en büyük turnuvaları da gerçekleştirmiş oldu.

Bunun en büyük örneklerinden birisi ise Among Us oyunu. 1300 anlı katılımcı ile gerçekleşen Among Us turnuvası hem Türkiye’de hem de dünyada bir ilk olmuş oldu. TGL Discordu üzerinde canlı olarak gerçekleşen para ödüllü Among Us Turnuvası hem katılımcılardan hem de takipçilerden pozitif övgüler topladı. Üstelik Youtube’da Zekanz kanalındaki videolarda toplamda 1.500.00 izlenmeye ulaştı. Turnuvanın ilk yüklenen videosu yaklaşık 600.000 izlendi ve tüm Among Us takipçilerini kendine çekmeyi başardı. Düzenlenen turnuvanın başarısı herkesi sevindirirken bir diğer güzel tarafı da herkesin eğlenerek vakit geçirmesi.

Bir başka büyük başarı örneği ise PUBG Mobile Turnuvası. Oyuncular eğlenerek oynamanın yanı sıra daha önce hiç görülmemiş bir deneyim de yaşadılar; yamaç paraşütü! PUBG’de oyun başlarken tüm oyuncular uçaktan paraşütle atlıyor. Aynı heyecanı yaşamaları için finaldeki tüm oyunculara da yamaç paraşütü yaptılar! Üstelik yamaç paraşütü sırasında oyunun finalini oynadılar. Hem oyun içinde hem de finalde böyle bir heyecanı yaşayarak oyun oynamak asla unutulmayacak bir anı olacaktır.

TGL tarafından yapılan bir başka dünyada ilk ise ScribbleIt! Turnuvası. Oyun normalde arkadaşlarla vakit geçirmeye uygun basit bir oyunken, TGL ekibi kendi geliştirdiği algoritma ile oyunu rekabetçi bir otama hazırlayabildi. Oyun eğlencesinden bir şey kaybetmezken rekabetçi ortama ilk defa sunulması ve yine turnuvasının ilk defa TGL tarafından gerçekleşmesi, dünyadaki en büyük ilklerden bir tanesi. İlerleyen dönemler bu gibi daha birçok eğlence oyunun rekabet ortamına aktarılması ve TGL ile ilklerinin gerçekleşmesini dört gözle bekliyoruz.

Ege “Rio” YURTSEVER tarafından kurulmuş olan TGL topluluğu, ilerideki günlerde nasıl projelerle ortaya çıkacaklarını ve daha neleri başaracaklarını merakla bekliyoruz.

En az 10 karakter gerekli