DOLAR 32,5942 0.32%
EURO 35,0146 0.11%
ALTIN 2.450,590,61
BITCOIN 20973750.11552%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İğrenç Olay. Arkadaşının Babası Tarafından

İğrenç Olay. Arkadaşının Babası Tarafından

ABONE OL
Haziran 30, 2021 18:00
İğrenç Olay. Arkadaşının Babası Tarafından
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Antalya’nın Finike ilçesinde 7 ve 10 yaşlarındaki iki kardeşin, anneleri ve üvey babalarının haric-inde, onların arkadaşları tarafından c-insel i-sti-smara uğradıkları davanın Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmasında tutuksuz yargılanmalarına karar verilmesinin yankıları sürüyor.
Bu olayların üzerine bir ünlü oyuncumuzdan da a’cı haber geldi! Arkadaşının babası tarafından defalarca… Devamını okumak için fo’toğrafa t’klaynz…


FEYZA ALTUN PAYLAŞIM YAPTI
Çocuklara karşı c-insel i-sti-smarın ardından kadınlar da yaşadıkları c-insel i-sti-smar olaylarını paylaşarak, güç topladı. Avukat Feyza Altun yaptığı paylaşımda c-insel i-sti-smara uğradığını belirtirken, ardından oyuncu Seray Kaya ve meslektaşı Hafsanur Sancaktutan da c-insel i-sti-smara uğradıklarını söyledi.
“ARKADAŞIMIN BABASI TARAFINDAN”
Oyuncu Seray Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, arkadaşının babası tarafından c-insel i-sti-smara uğradığını belirterek, şunları söyledi:
Ben de çocuktum. Aileme anlatamayacak kadar çok korkmuştum ve sustum. Arkadaşımın babası tarafından defalarca uğradığım c-insel i-sti-smarın suçlusu ben değilim. Artık korkmuyorum. Birbirimizin sesi olmaya, sesini duyuramayan i-sti-smara uğrayan çocuklar için ses olmaya devam edeceğim.”
SERAY KAYA KİMDİR?
4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da doğan Seray Kaya, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda tiyatro oyuncusu İsmet Üstekin’den de oyunculuk dersi aldı. Oyunculuğa 2012’de ‘Huzur Sokağı’ i-simli diziyle başladı. ‘Kocamın Ailesi’ dizi-sindeki kırmızı şapkalı kız rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından ‘Gülümse Yeter’ dizi-sinde rol aldı. ‘Kadın’ dizi-sindeki rolü için resim dersleri almaktadır.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli