DOLAR 32,3464 -0.05%
EURO 34,7881 -0.04%
ALTIN 2.389,63-0,29
BITCOIN 19122130.57232%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Hatay’da Depremzedeler İçin Çalışan Gönüllü Kuryeler, Mansur Yavaş’la Buluştu

Hatay’da Depremzedeler İçin Çalışan Gönüllü Kuryeler, Mansur Yavaş’la Buluştu

ABONE OL
Mart 22, 2023 14:39
Hatay’da Depremzedeler İçin Çalışan Gönüllü Kuryeler, Mansur Yavaş’la Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerden Hatay’da, depremzedelerin acil ihtiyaçlarının giderilmesi için gönüllü çalışan Başkentli motokuryeler, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Başkan Yavaş, “Hiç kimsenin aklına gelmeyen, akıl edemediği şeyleri siz yaptınız. Oradaki depremzedelerin umudu oldunuz” dedi.

ABB Başkanı Yavaş, Başkentli Motosikletli Kuryeler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Teke ve gönüllü motokuryeleri Başkanlık Makamı’nda kabul etti. Hatay’da yaptıkları çalışmalardan dolayı motokuryelere teşekkür eden Yavaş, “Bizim organizasyonumuz olmadan sizin oraya atlayıp gitmeniz gerçekten gözlerimizi yaşarttı. Hiç kimsenin aklına gelmeyen, akıl edemediği şeyleri siz yaptınız. Milletimiz böyle zamanlarda bir araya gelip, afet anında yardımlaşmayı iyi biliyor. Büyük millet olmamızın zaten en büyük özelliği budur” dedi.

300 motokurye olarak yola çıktıklarını söyleyen Başkentli Motosikletli Kuryeler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Teke ise “Böyle zor durumlarda devamlı el uzatıyorsunuz. Kalacak yer temin ettiniz. Yatacak yerinden benzine kadar her şeyi sağladığınız için biz teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yavaş, ziyaretin görüntülerini sosyal medya hesabından, “Başkent Motosikletli Kuryeler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üyelerini belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duydum. Gönüllü kahramanlarımızın deprem bölgesinde verdiği mücadele asla unutulmayacak” notuyla paylaştı.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli