DOLAR 32,5698 0.04%
EURO 35,0610 0.57%
ALTIN 2.427,310,18
BITCOIN 2091474-3.88684%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Haluk Levent Milletvekili Mi Oluyor Az Önce Açıkladı

Haluk Levent Milletvekili Mi Oluyor Az Önce Açıkladı

ABONE OL
Ocak 23, 2023 21:41
Haluk Levent Milletvekili Mi Oluyor Az Önce Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Şarkıcı Haluk Levent’ten Güzel haber geldi. Akıllara Aday oluyor mu sorusu geldi. Bütün severleri gözleri kendisine dikti. Açıklama az önce geldi. Şarkıcı Haluk Levent, milletvekili adayı olacağı iddiasını yanıtladı Projeleri amacıyla çoğu siyasi adlı bir araya gelen Ahbap Derneği’nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent’in milletvekili adayı olacağı iddia edildi. Haluk Levent Açıklama Yaptı. (HABERİN DETAYLARINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ F’TOĞRAFA T’KLAYINIZ)









Şarkıcı Haluk Levent, milletvekili adayı olacağı iddiasını yalanladı Projeleri amacıyla çoğu siyasi adlı bir araya gelen Ahbap Derneği’nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent’in milletvekili adayı olacağı iddia edildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiayı yalanlayan şarkıcı, “Proje amacıyla görüştük, adaylık yok canlarım” ifadelerini kullandı.

Kurucusu bulunduğu Ahbap Derneği ile yaptığı yardımlarla adından söz ettiren başarıl şarkıcı Haluk Levent’in politikaya gireceği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede çoğu şahıs doğrultusundan oluşturulan paylaşımları gören levent’ten yanıt gecikmedi. YouTube yayıncısı Adem Metan, geçen zamanlarda Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Net kulis bilgisi” diyerek “Millet ittifakının en kuvvetli iki partisi, sosyal mesuliyet projeleri ve yaşama geçirdiği kuruluş ile çok çok adından söz ettiren bir sanatçıyla seçim süreci ile alakalı görüşmek istiyor. Görüşme istekleri sanatçı doğrultusundan reddediliyor” dedi. Birçok şahıs bu ismin Haluk Levent bulunduğunu ileri sürdü. Paylaşımların sonrasında Twitter hesabından sessizliğini bozan Haluk Levent, şunları söyledi: “Hakkımda ‘aday olacak’ gibi haberler çıkmaya başladı. ‘UYUŞMAYALIM’ projesinden kaynaklı çoğu siyasi parti yetkilileri ile görüşmüştük. ‘Birlikte çalışalım’ gibi teklifler de geldi. Bunun milletvekilliği öneriyi gibi anlaşılması doğal. Sağ olsunlar. Yani adaylık filan yok canlarım.”

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli