DOLAR 32,3789 0.18%
EURO 35,0071 -0.24%
ALTIN 2.324,650,24
BITCOIN 2265063-0.69323%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Güvenlik Kamera Sistemi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güvenlik Kamera Sistemi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 19:04
Güvenlik Kamera Sistemi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Ülkemizde kamera sistemleri oldukça çok satılmakta bunların başlıca nedeni , alarm sistemlerindeki gibi sadece hırsızlık değil, bütün suç unsurlarını göz önünde delil niteliğinde taşımasının en büyük nedenlerinden bir tanesi kamera sistemlerinin çok satılmalısıdır.

ülkemizde güvenlik kamerası sistemleri de oldukça yaygındır peki güvenlik kamera sistemleri alırken nelere dikkat etmeliyiz ? hangi kamera sistemlerini tercih etmeliyiz inceleyelim.

1: İlk olarak şunu çok iyi bilmemiz gerek güvenlik kamerası almadan önce kamera Montajını nereye yapacağız iç mekan mı dış mekan mı güvenlik kamerası ikiye ayrılır birisi iç mekan diğeri dış mekandır, dış mekanda kullanacağımız kameralar Olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklıdır.

İç mekanda kullanacağımız güvenlik kameraları olumsuz hava şartlarından dayanıklı değildir bunlar dome kamera olarak geçer Bu kameralar dış mekan kameralardan yuvarlak olduğu için daha geniş açı sahiptirler iç mekanda Dome kamera kullanmalısınız.

2: Güvenlik kamerası çözünürlüğü günümüzde oldukça yaygın kullanılan 1 megapiksel, 2 megapiksel, 3 megapiksel, 4 megapiksel ve 5 megapiksel kameralar oldukça tercih edilir. Seçim yaparken güvenlik kamera Çözünürlüğünü mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

3: Kayıt cihazı seçimi kullanacağınız kamera sayısına göre 4 kanal Dvr kayıt cihazı, 8 Kanal dvr kayıt cihazı, ve 16 kanal dvr kayıt cihazı  olarak seçim yapabilirsiniz. Eğer üç kameralı bir yerde kamera montajı yapacaksanız mecburi olarak dört kameralı kayıt cihazı almanız gerekecektir.

5: harddiski seçimi güvenlik kamera kayıt cihazında en önemli unsurlardan bir tanesi de harddisk seçimidir harddisk bir depolama aracıdır  kayıt cihazından bağımsız olarak içerisine takılır harddiskinizin kapasite boyutu ne kadar büyük olursa kayıt cihazı geriye doğru o kadar kaydeder mutlaka bunu da göz ardına etmelisiniz.

Kamera Sistemleri Fiyatları 

Güvenlik kamera sistemlerini perakende güvenlik kamera sistemi satan firmalardan alıp kurulumunu kendiniz yap yaparsınız daha Uygun’a mal edebilirsiniz, hatta fiyatlar yarı yarıya düşecektir.

Güvenlik Kamerası Fiyatları Ve Kamera Sistemleri Fiyatları İçin Size Çok İyi Bir Kamera Sistemi Satışı Yapan Alışveriş Sitesinin Linkini Koyuyorum gönül rahatlığıyla kamera sistemleri ihtiyacınızı Web sitesinden Alabilirsiniz .

 

En az 10 karakter gerekli