DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758650.92729%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

Gittigidiyor.com mağdur etti esnaf isyan etti.

Gittigidiyor.com mağdur etti esnaf isyan etti.

Gittigidiyor.com pazaryeri sitesi satıcıyı mağdur etti. Sebepsiz yere pazaryerindeki mağazasını kapatılan ve reklam gelirine el konulan esnaf isyan etti.

ABONE OL
Aralık 30, 2021 14:30
Gittigidiyor.com mağdur etti esnaf isyan etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Yaklaşık 11 yıldır elektronik ithalat ihracat yapan ve İstanbul Kartal ilçesinde işyeri bulunan Semih S. Pazaryeri e-ticaret platformlarında satış yaptığını belirtti. Gittigidiyor.com pazaryeri alışveriş sitesin dede  10 yıldır satış yapan esnafın Gitti gidiyor üzerindeki hesabı  sebepsiz bir şekilde kapatıldı.

Kapatılma nedeni son dönemlerdeki kur artışı nedeniyle 5-7 arası siparişi iptal ederek alıcıya tekrar parasını yatıran firma daha sonra yeni bir Gitti gidiyor mağazası açıp ürün listeleyerek satış yapmaya başladı. Ürün listelerken Bin Türk lirası reklam parası ödeyen firmanın yeni hesabı ve mağazası ‘da iki gün içerisinde sebep belirtmeksizin kapatıldı.

HaberDuyur.com’a Konuşan esnaf isyan etti. 

Gitti gidiyor alışveriş sitesi çok eski bir site ve vergi levhası veya işyeri bulunmaksızın tüm kişiler satış yapabiliyor. Biz köklü bir firmayız 10 yıldır gitti Gitti Gidiyor üzerinden satış yapıyoruz hiç bir kullanıcımızı mağdur etmedik sebep göstermeksizin Mağazamız kapatıldı ve reklam paralarına el konuldu.

Hiç bir Gitti gidiyor yetkilisi ile görüşemiyoruz Gitti gidiyor veya pazaryeri sitelerinde %10 – %15 komisyon alınıyor ve satılan ürünün parası 15 gün sonra satıcıya komisyon geliri hesaplandıktan sonra yatırılıyor satıcı üzerinden para kazanan firma satıcının haklarını savunmuyor ve mağdur ediyor tüm yasal haklarımızı kullanıp hakkımızı arayacağız diye belirtti.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli