DOLAR 32,3462 -0.04%
EURO 34,9088 0.32%
ALTIN 2.396,970,02
BITCOIN 19765724.30295%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Gelecek Partisi’nden Canan Kaftancıoğlu’na Destek

Gelecek Partisi’nden Canan Kaftancıoğlu’na Destek

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki siyasi yasak ve mahkumiyet kararını onamasına tepki gösterdi. Özcan, “CHP İstanbul İl Başkanı Sn.Kaftancıoğlu hakkında verilen siyaset yasağını da içeren hüküm demokrasimize vurulmuş açık bir darbedir” dedi.

ABONE OL
Mayıs 12, 2022 14:28
Gelecek Partisi’nden Canan Kaftancıoğlu’na Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Yargıtay’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki siyasi yasak ve mahkumiyet kararını onamasına tepki gösterdi. Özcan, “CHP İstanbul İl Başkanı Sn.Kaftancıoğlu hakkında verilen siyaset yasağını da içeren hüküm demokrasimize vurulmuş açık bir darbedir” dedi.

Özcan, Yargıtay’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki bazı dosyalarda mahkumiyet kararını onamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özcan’ın paylaşımı şöyle:

“CHP İstanbul İl Başkanı Sn.Kaftancıoğlu hakkında verilen siyaset yasağını da içeren hüküm demokrasimize vurulmuş açık bir darbedir. 80’lerin ve 90’ların vesayet rejiminin siyasi yasaklarının mağduru olmuş bu iktidarın her türlü demokratik değeri inkar ederek ülkemizi siyasi yasaklarla anılır hale getirmesi utanılacak bir durumdur. Tam demokrasi, tam ifade hürriyeti ve amasız insan hakları mücadelemiz devam edecek.”

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli