DOLAR 32,4888 -0.1%
EURO 34,8143 -0.56%
ALTIN 2.443,530,32
BITCOIN 2075709-1.33328%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

Evden Eve Nakliyat Firmaları ve Fiyatları

Evden Eve Nakliyat Firmaları ve Fiyatları

Nakliye firmaları, günümüzde en sık tercih edilen firmalar arasında yer almaktadır. Bilindiği üzere insanlar var olduğu günden bu yana bir yerden başka bir yere taşınma eğilimdedir.

ABONE OL
Nisan 8, 2022 11:32
Evden Eve Nakliyat Firmaları ve Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Bu nedenle nakliye firmaları insanların güvenle tercih etmesi gereken firmalar arasındadır. Bu kapsamda firmaların en profesyonel ve kaliteli hizmet vermesi gerekmektedir. Firmamız Petek Nakliyat, bu konuda profesyonel bir şekilde müşterilerinin hizmetlerini karşılamaktadır. Siz de nakliyat hizmetlerinden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şimdi gelin, Petek Nakliyat ile taşımacılık hizmetlerinden faydalanmanın avantajlarını hep birlikte inceleyelim.

Ucuz Nakliye Firmaları Avantajları

Ucuz nakliye firmaları ile başarılı taşımacılık hizmetinden yararlanmak herkesin arzuladığı bir şeydir. Firmamız, İstanbul’da nakliyat dendiğinde akla ilk gelen marka olma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir. Bu bağlamda sağladığı avantajlar ile de dikkatleri üzerinde çekmektedir. Birbirinden farklı nakliye seçenekleri sunan firmamız, hizmetlerimizden yararlanırken en iyi avantajı elde etmenizi sağlamaktadır. Aşağıda sağladığımız avantajları detaylı bir şekilde inceleyebiliriz.

Bilinçli Taşımacılık Hizmeti

Petek Nakliyat, kurulduğu günden bu yana müşterilerine bilinçli taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Müşterilerin nakliye esnasında en çok karşılaştığı problemler bilinçsiz taşımacılık hizmetlerinden kaynaklanmaktadır. Bu noktada firmamız kırılma ve hasarlara karşı bilinçli bir şekilde faaliyet göstermektedir. Hasarları ve oluşabilecek problemleri minimize etme amacı ile sürdürülen faaliyetlerden başarı elde edilmektedir. Bu noktada süreci titizlik ile sürdüren firmamız ve ekiplerimiz kusursuz bir şekilde sizlere hizmet sunmaktadır.

Değer Sunulan Hizmetler

Petek Nakliyat’ın diğer nakliye firmalarından en temel farkı kusursuz hizmetleri eşyalarınıza ve size değer vererek gerçekleştirmesidir. Tüm personelimiz eşyalarınızı en az kendi eşyası kadar fazla değer vererek taşımaktadır. Bu noktada eşyalarınız en az hasar ve zarar ile taşınmaktadır. Ekiplerimizin sunduğu üstün performans, müşteri memnuniyeti elde edilmesini sağlamaktadır. Başarımızı her gün daha yüksek seviyeye taşıyor ve sizlere kaliteli hizmetler vermekten mutluluk duyuyoruz.

Uygun Nakliye Firmaları Nasıl Seçilir?

Uygun nakliye firmaları bireylerin bu konuda araştırma yaparken tercih etmek istediği firmalar arasındadır. Ancak her uygun nakliye firmasının profesyonel bir şekilde hizmet vermediğini söylemek mümkündür. Bu doğrultuda bireylerin eşyalarını en iyi şekilde ve güvenli taşıyabilecek firmaları tercih etmesi gerekmektedir. Bu kapsamda uygun nakliye firmaları seçerken dikkat edilmesi gerekenleri detaylı bir şekilde inceleyelim.

Resmiyet

Evinizi taşıdığınız şirketin resmi bir kurum olması çok önemlidir. Herhangi bir problem yaşadığınızda ya da nakliye sonrasında şirkete ulaşmak istediğinizde karşınızda yetkili birini görmeniz çok önemlidir. Resmi bir firma olmayan işletmeler eşyalarınızı gayri resmi bir şekilde taşıyacak ve Buda güvensiz bir sonuç ortaya çıkacaktır. Nasıl ki rahatsızlandığınızda resmi olmayan bir hastanede tedavi görmeniz mümkün değilse eşyalarınızda resmi olmayan bir firmaya taşıtmanız son derece güvensiz olacaktır.

Güvenilirlik

Çalışacağınız nakliyat firmasının kesinlikle güvenilir olması gerekmektedir. Gerçekleştirilen taşıma işlemleri esnasında güvenin yanı sıra çalıştır da personeller ve firma yetkililerinin de güven vermesi gerekmektedir. Nakliye hizmetinden sonra meydana gelebilecek olumsuz durumlar karşısında karşınızda bir yetkili bulmak istiyorsanız kesinlikle güvenilir birini tercih etmelisiniz. Tercih edeceğiniz firmanın güvenilir olduğunu ise çeşitli araştırmalar yaparak öğrenebilirsiniz.

Tecrübe ve profesyonellik

Evden eve nakliyat işlemi alanında uzman bireyler ve personeller tarafından gerçekleştirilmesi gereken bir işlemdir. Bulunduğunuz zaman dilimi içerisinde son derece zor şartlar altında satın aldığımız eşyaları herhangi bir zarar gelmesini istemiyorsanız tecrübe konusuna dikkat etmelisiniz. Bu nedenle tercih edeceğiniz nakliye ekibi kullandığı araçlar ve taşıma sisteminin profesyonel olması noktasında sizi tatmin edecek hizmetler vermelidir.

Uygun fiyat

Bazı firmalar sizlere gerçekten uygun fiyatlı teklifler sunabilir. Ancak söz konusu firmaların gerçekten profesyonel güvenilir ve resmi bir şekilde faaliyet gösterdiğini bilemeyebilirsiniz. Bu durumda her ucuz ve uygun fiyatın da kalitesiz hizmet olduğu anlamına gelmediğini ifade etmek gerekir. Ancak kaliteli bir şekilde çalışma yapan firmaların kullanacakları araç işçilik ve ekipmanların belirli bir maliyeti olduğunu unutmamalısınız. Söz konusu firmalar masraflardan kısarak çalışma kalitesini en üst düzeyde tutarak sizlere ucuz hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra kaliteli firmalar ise hizmetin kalitesini etkileyecek masraflardan kaçınma da müşterilerine en kaliteli ve en uygun fiyatlı hizmetleri vermeye çalışmaktadır. Sizin de en iyi hizmeti alabilmek için böyle bir firma ile anlaşmanız gerekmektedir.

Müşteri referansları

Çevrenizde bir çok kez nakliye hizmetlerinden yararlanmış çeşitli ahbaplarınız bulunacaktır. Söz konusu çevrenizde detaylı bir araştırma yaparak mükemmel bir deneyim elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra firma ile ilgili internet üzerinden bir araştırma yaparak da müşteri referansları ve müşteri yorumlarına erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede firma ile ilgili çok daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Müşteri Memnuniyet Garantisi

Firmanın size bir garanti sunuyor olması çok önemlidir. Bu konuda daha önce müşterilerine sunduğu hizmet ve deneyimler kapsamında sizin işinizi de profesyonellik ile yapacağını garanti eden firmalar ile çalışmanız gerekmektedir.

Sigortalı Hizmetler

Kim eşyalarının sigortalı bir şekilde taşınmasını istemez ki? Bu noktada eşyalarınızı sigortalayan firmalar ile çalışarak eşyalarınızın güvenilir bir şekilde yerine ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Evden Eve Nakliye Firmaları ile İlgili Bilinmesi Gerekenler

Evden eve nakliyat firmaları stres ve taşınma probleminizi en aza indirmektedir. Stres ve ekstra taşınma işine ek olarak taşınmak finansal risk de içerebilir. Taşınırken bir şeylerin kırılması nadir değildir. Bir kutu yere düşer ve içindekiler zarar görmektedir. Bir mobilya parçası dikkatsizce duvara, kapı çerçevesine veya tırabzana çarpar ve bir göçük veya çizik meydana gelebilir. Bu sadece can sıkıcı değildir. Aynı zamanda bazı durumlarda sorumlu personel masrafları karşılayacak kadar sigortalı olmayabilirler. Bazı şeylerin duygusal bir değeri de olmaktadır. Bu noktada hasarın maddi olarak karşılanmasının da pek anlamı yoktur. Dolayısıyla ideal olarak ilk etapta zarar görmemesi için profesyonel hizmetlerin sunulması gerekmektedir.

Bir nakliye şirketi ile hasar durumunda karşılıklı bir şekilde anlaşmaya varmak çok önemlidir. Taşınan mallar güvenli bir şekilde taşınması ve nakliye şirketi olası hasarlara karşı yeterince sigortalı olması gerekmektedir. Buna, taşıma profesyonellerinin uzun yıllara dayanan deneyimi de eklenir. Küçük kutulardan hacimli eşyalara ve ağır piyanolara kadar her şeyi paketliyor, taşıyoruz. Bunun yanı sıra elektrikli cihazlar ve camlarında yeni hedeflerine güvenle ulaşımı sağlanmaktadır.

Kural olarak, taşınma şirketi ile fiili taşınma tarihinden önce bir randevu taşınma işlemi için gereken çabayı belirlemenin en kolay yoludur. Taşınma işlemini gerçekleştiren profesyoneller, hacimli mobilyalarla ilgili sorunların olabileceği köşeleri çabucak tanır ve gereken hareketli kutuların sayısını hızlı bir şekilde tahmin edilmektedir. Daha sonra, yaklaşan hareketin maliyetlerine ilişkin kesin bir genel bakış elde edebilmeniz için ayrıntılı bir teklif oluşturulmaktadır.  Bu doğrultuda profesyonel bir şekilde taşınma işlemi gerçekleştirilmektedir.

İstanbul Nakliye Firmaları ile Profesyonel Bir Deneyim

İstanbul nakliye firmaları ile profesyonel bir deneyim elde etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bu alanda uzman ve deneyimli personellerimiz ile sizlere sunduğumuz hizmetten en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

İstanbul nakliye firmaları lojistik planlamadan sorumludur. Bu, müşteri için stresten mutlak özgürlük anlamına gelir. Profesyonel ve yetkin nakliyeciler yanlarında sadece çok fazla bilgi birikimini değil, aynı zamanda nakliye için gerekli araçları da getirmektedir. Taşıma, eşyaların boyutuna ve ağırlığına ve kat edilecek mesafeye bağlı olarak taşıma, kamyonet veya kamyonla gerçekleştirilir. Bunun yanı sıra eşyaların en iyi şekilde sarılması, korunaklı hale getirilmesi için de malzeme kullanılmaktadır. Görevlendirilen nakliye firması uygun ambalaj malzemesini ve taşıma kolilerini önceden getirmektedir. Bu sayede profesyonel ve kaliteli bir şekilde taşıma işlemlerinin tamamlanabilmesi mümkün hale gelmektedir.

Kaliteli ve Profesyonel Ofis Nakliye Firmaları 

Ofis nakliye firmaları, ofislerini bir yerden başka bir yere taşıyan firmalar olarak ifade edilmektedir. Taşınan bireyler yalnızca hazırlık için dahi ne kadar zaman harcandığını bilir. Dolapları boşaltmak, kutuları paketlemek ve etiketlemek, hassas eşyaları optimum şekilde paketlemek ve döşemek, hazırlık aşamasındaki birkaç örnektir. Bu noktada hızlı bir şekilde taşınma işleminin gerçekleşmesi için nakliyecilerin organize edilmesi gerekmektedir. Bir kamyonet kiralanmalı ve büyük ve ağır dolu araçları kullanma konusunda deneyimli bir sürücü bulunmalıdır. Sadece taşınan kişinin özel sigorta yaptırması ve böylece nakliye hasarı riskinden kendini koruması durumunda güvenlik vardır. Taşınma gününde birçok aile nakliye personellerinin yarısının gelmemesi veya geç gelmesi sorunuyla karşı karşıyadır.

Ancak nakliye şirketi tercihi ile taşınma işlemi profesyonelce planlanmakta organize edilir ve en başından itibaren uygulanırsa tüm bu sorunlardan kaçınılabilir. Bir şirketi taşımak çok zaman alır. Ancak profesyonel bir taşıma şirketi aracılığıyla taşınmak size büyük bir avantaj sağlayacaktır. Ofisinizin en kaliteli ve profesyonel şekilde taşınmasını istiyorsanız bu alanda deneyim edilmiş alanında uzman taşıma şirketleri ile çalışmalısınız.

Bunun yanı sıra ofislerde çok daha değerli eşyalar bulunabilmektedir. Bilgisayarlar yazıcılar ve çeşitli elektronik aletler ofislerdeki işlerimizi kolaylaştıran ekipmanlar arasında yer almaktadır. Bu doğrultuda söz konusu ekipmanları profesyonel bir şekilde taşınabilmesi çok önemlidir. Güvenilir  taşıma işlemi sağlayan firmalar aracılığı ile ofislerinizi en iyi şekilde taşınmasını sağlayabilirsiniz. Profesyonel bir şekilde faaliyet gösteren firmalar ofis taşımacılığında da ev taşımacılığında olduğu kadar titizlikle davranacaktır. Bu doğrultuda yukarıda bahsedilen ev taşımacılığında firma seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar ofis taşımacılığı şirketleri için de geçerlidir. Sizde en iyi ve en kaliteli firmalar arasında tercihiniz yaparken yukarıda bahsedilen kritik noktaları göz önünde bulundurabilirsiniz.

 

Güvenilir Nakliye Firmaları Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Güvenilir nakliye firmalarının fiyatları son zamanlarda taşınmak isteyen bireylerin en çok dikkatini çeken konular arasında yer almaktadır. Bu doğrultuda güvenli nakliye firmaları aracılığı ile profesyonel bir destek almak istiyorsan fiyatların nasıl belirlendiğine ve neye göre artış ya da azalış gösterdiğini de bilmek hakkımızdır. Şimdi gelin güvenilir nakliye firmaları fiyatları nasıl belirlendiğini inceleyelim.

Eşyaların hacmi

Nakliye fiyatlarını belirleyen en temel ve önemli unsur eşyaların hacmidir. Eşyaların çok fazla olması hacimlerinin yüksek olması notun artış göstermesine neden olmaktadır. Bunun yanı sıra  eşyaları genellikle büyük eşyalar yani koltuk buzdolabı yatak gibi eşyalar olması durumunda fiyat yine değişkenlik gösterebilmektedir.

Eşyaların sayısı

Eşyaların hacminin yanı sıra sayısı da nakliye fiyatları belirlerken önemli unsurlar arasındadır. Evde  200 adet eşyanın olması ya da 400 adet eşyanın olması nakliye fiyatlarını doğrudan değiştirmektedir. Bu unsur eşyaların hacmi ile eşdeğer bir şekilde belirlenmektedir.

Personel ihtiyacı

Nakliyat fiyatları belirlerken personel ihtiyacı da gözünle alınmaktadır. Buda yukarıdaki iki madde ile entegre bir şekilde belirlenmektedir. Eşyaların hacmi ve sayısı ne kadar fazla ise ihtiyaç duyulan personel sayısı da o kadar fazla olacaktır. Ancak eşyalarınız Asya’da olması durumunda ihtiyaç duyulan personel sayısının da azalış göstereceğini ifade edebiliriz.

Paketleme malzemeleri

Eşyaların türüne göre farklı paketleme malzemeleri tercih edilmektedir. Bu doğrultuda yoğunluğu kolilerden oluşan eşyaların taşınması için daha az paketleme malzemesini ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak buzdolabı yatak gibi eşyaların taşınırken ekstra paketlenmesi gerekmektedir. Bu eşyalar ne kadar fazla olursa paketleme malzemelerde o kadar maliyetli olacaktır. Bu doğrultuda söz konusu ürünler nakliye fiyatları doğrudan etkileyecektir.

Taşıma yapılacak iki alan arasındaki uzaklık

Şehir içi nakliye ile Şehirlerarası nakliye fiyatları değişkenlik göstermektedir. Bu fiyatları arasındaki en temel unsur  yakıta göre oluşmaktadır. Bu doğrultuda mesafe ne kadar uzak olursa ödenecek yakıt fazla olacaktır. Bu da nakliye fiyatlarına doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer almaktadır.

Sigorta 

Nakliyat fiyatlarını belirleyen bir diğer unsur ise sigorta nakliyattır. Sigortalı bir şekilde sunan nakliyat hizmetleri profesyonel ve kaliteli olup çok daha yüksek maliyetidir. Ancak son derece güvenilir ve kaliteli bir şekilde hizmet verilmesi sağlayan nakliyat hizmetleri ile güvenilir bir şekilde hizmet alabilmeniz mümkündür. Bu doğrultuda sigorta ücretlerinin de nakliye maliyetlerinin yansıyacağını unutmamalısınız.

Avrupa Yakası Nakliye Firmaları

Avrupa yakası nakliye firmaları İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan ve müşterilerine en kaliteli şekilde Hizmetler sunan firmalar arasında yer almaktadır. Günümüzde İstanbul, Türkiye’nin en büyük şehri olduğu son derece kalabalık bir yapıya sahiptir. Bu durum göz önüne alındığında nakliyat firmalarına yoğun bir ihtiyacını görmek mümkündür. Bu kapsamda Avrupa yakasında faaliyet gösteren birbirinden kaliteli ve profesyonel firmalar arasında tercihinizi yaparak taşınabilirsiniz. Evden eve nakliyat ya da ofis taşımacılığı gibi hizmetlerden yararlanmak için hemen harekete geçin. Bu kapsamda sizlere sunulan Avrupa yakası nakliye hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca taşımacılık işlemlerinizi en hızlı şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Anadolu Yakası Nakliye Firmaları 

Anadolu yakası nakliyat firmaları tıpkı Avrupa yakasında faaliyet gösteren firmalar kadar profesyonel ve kaliteli firmalardır. Bu kapsamda Petek Nakliyat faaliyet alanında profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Siz de bu alanda deneyim ve hizmet elde etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bazı firmalar sizlere gerçekten uygun fiyatlı teklifler sunmaktadır. Ancak söz konusu firmaların gerçekten profesyonel güvenilir ve resmi bir şekilde faaliyet gösterdiğini bilemeyebilirsiniz. Bu durumda her ucuz fiyatın da kalitesiz hizmet olduğu anlamına gelmediğini ifade etmek gerekir. İşte tam da bu noktada firmamızın sizlere sunduğu değerli ve kaliteli hizmetlerden yararlanmalısınız.

Firmamız ……. Nakliyat, bu konuda profesyonel bir şekilde müşterilerinin hizmetlerini karşılamaktadır. Siz de nakliyat hizmetlerinden yararlanmak için bizimle iletişime geçmelisiniz.

 

 

 

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli