DOLAR 32,3508 -0.07%
EURO 34,9391 0.41%
ALTIN 2.397,650,05
BITCOIN 19754274.13663%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Eski AK Partililerin Oyu Mansur Yavaş’a: İyiliğin Tarafını Seçtim

Eski AK Partililerin Oyu Mansur Yavaş’a: İyiliğin Tarafını Seçtim

ABONE OL
Şubat 8, 2024 15:46
Eski AK Partililerin Oyu Mansur Yavaş’a: İyiliğin Tarafını Seçtim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Eski AKP Mamak Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, CHP’nin yeniden aday gösterdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a destek açıklaması yaptı. Zengertaş, “Kendime sordum, işçi ve esnaf düşmanı Turgut Altınok mu? Ankara’da ulaşılmamış fakir fukara bırakmayan gariban babası Mansur Yavaş mı? Ben tarafımı iyilikten yana seçtim. Gördüm ki, benim gibi düşünen daha önce AK Parti teşkilatlarında görev almış yüzlerce insan var” dedi.

Eski AKP Mamak Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş ve beraberindeki bir grup, yerel seçimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı destekleyeceklerini duyurdu. Zegertaş, AKP Gençlik ve Kadın Kolları’nın bazı eski üyeleri ile birlikte dün Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Yavaş, ziyarete ilişkin dün X hesabında yaptığı açıklamada; “Ankara’mızın birçok ilçesinde eski dönemlerde AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları’nda görev yapan hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kendilerine ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yavaş’ın paylaşımının ardından Zengertaş da dün X hesabında şu açıklamayı yaptı:

“İŞÇİ VE ESNAF DÜŞMANI TURGUT ALTINOK MU? ANKARA’DA ULAŞILMAMIŞ FAKİR FUKARA BIRAKMAYAN GARİBAN BABASI MANSUR YAVAŞ MI? MANSUR YAVAŞ’A DESTEKLERİMİZİ AÇIKLAMAK İÇİN TOPLANDIK”

“İl başkanının yakın arkadaşı olması dışında hiçbir vasfı olmayan Erhan Sarıgöl’ün, doğup büyüdüğüm Mamak’ta siyasete yön vermesini kabullenemedim. Mamaklıların milyonlarını yatırıma hizmete harcamak yerine reklama ve televizyon programına harcayan Murat Köse’ye rağmen AK Parti’den vazgeçmedik. Sadece Murat Köse’ye şirin gözükmek için büyükşehir meclisinde şovmenlik yapıp aynı hafta görevden alınınca Murat Köse’ye küfürler eden Erhan Sarıgöl gibi insanlara rağmen AK Parti’den vazgeçmedik. Ama gördük ki, AK Parti’de bunlardan vazgeçmedi. Kendi çıkarları haricinde hiçbir şeyin umurunda olmadığını gördüğümüz hatır gönül bilmez insanlarla aynı yolda yürümeyi kabullenemedim. Kendime sordum, işçi ve esnaf düşmanı Turgut Altınok mu? Ankara’da ulaşılmamış fakir fukara bırakmayan gariban babası Mansur Yavaş mı? Ben tarafımı iyilikten yana seçtim. Gördüm ki, benim gibi düşünen daha önce AK Parti teşkilatlarında görev almış yüzlerce insan var. Onlardan bir kısmıyla bugün burada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a desteklerimizi açıklamak için toplandık. Aldığımız kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli