DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21680551.45163%
İstanbul
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Erdoğan’a Tepki Gösterdi Hemen Görevden Alındı

Erdoğan’a Tepki Gösterdi Hemen Görevden Alındı

ABONE OL
Nisan 11, 2023 18:42
Erdoğan’a Tepki Gösterdi Hemen Görevden Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Milletvekili aday listesini beğenmeyerek sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğanı etiketleyerek Seçimde yaşayabileceğimiz riskleri üstlenmek istemiyorum. İstifanın eşiğindeyiz; diyen isim hemen görevden alındı HABERİ OKUMAYA DEVAM ETMEK AMACIYLA aşağıdaki görsele dokun YAN SAYFAYA GEÇİNİZ okumaya devam ediniz











AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin görevden alındı.

Tomakin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, istifanın eşiğinde olduklarını açıkladı. Tomakin şu ifadeleri kullandı:

“Yüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor.

Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor. Ordu’da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri açıkçası üstlenmek istemiyorum.

Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanım, sesimizi duymanızı ve geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz.”

GÖREVDEN ALINDI

Tomakin, bu açıklamasının ardından görevden alındı. Tomakin’in yerine Selman Altaş atandı.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

    En az 10 karakter gerekli