DOLAR 32,3831 0.17%
EURO 35,0546 -0.15%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 2271728-0.59687%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Erdoğan: Bizim Siyasetimizde Siyasi Görüşünden Dolayı İnsanımızı Hor Görmeye Asla Yer Yoktur.

Erdoğan: Bizim Siyasetimizde Siyasi Görüşünden Dolayı İnsanımızı Hor Görmeye Asla Yer Yoktur.

ABONE OL
Ocak 28, 2023 21:55
Erdoğan: Bizim Siyasetimizde Siyasi Görüşünden Dolayı İnsanımızı Hor Görmeye Asla Yer Yoktur.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Denizli İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda; “Bizim nazarımızda sokaktaki her vatandaşımız oy verecek veya oy vermeye aday seçmendir. Bizim siyasetimizde siyasi görüşünden dolayı insanımızı hor görmeye asla yer yoktur. Ayrımcılık yapmayız. Başkaları kışkırtsa da biz soğukkanlılığımızı bozamayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Denizli İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, şunları söyledi:

“BU GENÇLİK, 14 MAYIS’TA SANDIKLARI PATLATACAK”

“Bir siyasetçi için milletinin teveccühüne mazhar olmak dünyadaki en büyük şeref payesidir. Denizli’nin desteği bizimle olduğu müddetçe kimse bizi yıldıramaz.

Denizli bizim yanımızda dağ gibi durdukça, Türkiye’nin şahlanışını kimse engelleyemez. Şehrimiz için gece gündüz demeden aşkla çalışıyoruz. Bugün de tek bir açılışla yaptığımız açılışlarla toplam tutarı 18 milyarı bulan yatırımı şehrimize kazandırmanın gururunu yaşadık. Onlar gidiyor, muslukları açıyorlar. Yaptıkları başka bir şey yok. Bazen yanına birilerini alıp ‘Paris’tekinden daha güzel değil mi?’ diyorlar. ‘Bunun kaptanı yok mu?’ diye soruyorlar, haberleri yok. AK Parti iktidarı kaptansız nice trenleri yola koyduk. Paris’in metrolarında yukardan yağmurlar akıyor. Rezillik. Bizim metromuz pırıl pırıl. Kağıthane’den İGA’ya açılışı yaptık metromuzu dünya ile paylaştık. Gidin de görün. Metro nasıl yapılır öğrenin.

“TÜRKİYE HER ALANDA KENDİNE GÜVENİYOR”

Türkiye Yüzyılı’nı 85 milyonun tamamının hayali, Kızılelma’sı olarak görüyoruz. Türkiye Yüzyılı, barışın adaletin demokrasi ve kalkınmanın yüzyılıdır. Çekilen çilelerin boşa gitmediğini göreceğimiz bir asır olacaktır. Ekonomisi kriz girdabında sürüklenen ülkemizi her yıl yüzde 5 oranında büyüterek, bugünlere hazırladık. Yarım asır sonra IMF’ye olan 23,5 milyarlık borcumuzu kapatarak, ekonomik bağımsızlığımızı biz tescilledik. Merkez Bankası’nın döviz rezervlerini 130 milyar doların üzerine çıkararak, hazinemizi biz tahkim ettik. Savunma sanayimizde yerlilik oranını yüzde 20’den yüzde 80’e çıkardık. İhracatımızı 254 milyar dolarak getirdik. Sayısını 57’ye çıkardığımız havalimanlarımız var. Tünellerimiz, köprülerimizle, 1 milyon 170 bin konutumuzla 81 vilayete kazandırdığımız millet bahçelerimizle tüm alanlarda projelerle 20 yılda Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun altyapısını adım adım oluşturduk. CHP ve ortakları engellemeye çalışırken, Türkiye’yi dünya ile yarışacak imkanlara kavuşturduk. Eskiler ne derdi, ‘Dut demeye dudak gerek’, Türkiye her alanda kendine güveniyor. Bu iş ağzına geleni söylemekle olmuyor. Kendinizi bu davaya adayacaksınız, hazırlık yapacaksınız, desteği kazanacaksınız, gerektiğinde bedel ödeyip icraatları gerçekleştireceksiniz.

“BUNLAR HANGİ KOLTUĞA KİMİN OTURACAĞININ KAVGASINA TUTUŞMUŞ VAZİYETTELER”

Eski Türkiye’de lafla peynir gemisi yürütmeye alışmış olanlar, kaçacak delik arıyorlar. AK Parti ile karşısındakilerin farkı nettir. Siyasetçi ancak kadrosu yol arkadaşları kadar güçlüdür. Ekip liderinin vizyonu kadar uzak görüşlüdür. İşte burada olduğu gibi. Biz 20 senedir yürüdüğümüz uzun ince yolda bunu kazandık. Kalpleri bir, hedefleri bir olanların yolunu hiçbir engelin kesemeyeceğini defalarca gösterdik. Kısır siyasi ihtirasları için bir araya geldiklerini nasıl birbirlerine düştüklerini takip ediyoruz. Bizans tipi taht kavgalarının arkası kesilmiyor. Bunlar hangi koltuğa kimin oturacağının kavgasına tutuşmuş vaziyetteler. Toplantı üstüne toplantı yapıyorlar, bir isim dahi bulamıyorlar. Seçim tarihi netleşsin ‘Aday hazır’ dediler, sonra açıklamıyoruz bahanesine sığındılar. Milletin karşısına isimle çıkmak yerine bize sataşıyorlar. 15 yıl önceki hukuk skandallarıyla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Beceriksizliklerini kabullenmek yerine her hafta bahane üreterek saklama yoluna gidiyorlar. Hangi siyasi hokkabazlığı denerlerse denesinler, mızrağı çuvala sığdıramazlar. CHP ve şürekâsına ipe un serme politikalarından vazgeçme çağrısında bulunuyorum. Beceremiyorlarsa elbette kendilerine yardımcı olmaya çalışırız.

“BİZİM SİYASETİMİZDE SİYASİ GÖRÜŞÜNDEN DOLAYI İNSANIMIZI HOR GÖRMEYE ASLA YER YOKTUR. AYRIMCILIK YAPMAYIZ”

Yönümüzü doğruya doğru dönmeye devam edeceğiz. Türkiye, inşallah 14 Mayıs Pazar günü tarihinin kritik seçimlerinden birini yaşayacaktır. Kendi ülkelerindeki seçimlerle ilgilenmeyen uluslararası basın kuruluşları, Türkiye’yi takip ediyor. Bunların niye saldırdıklarını elbette farkındayız. Basın kuruluşlarını ağlama duvarına çevirenleri de çok iyi biliyoruz. Aziz milletimiz de oynanan oyunu görüyor. Sandıkta ithal ekonomi komiserlerinden derman dilenen aciz zihniyete ‘Yeter Söz Milletindir’ diyerek vereceğiz. Önümüzde tam 104 gün var. Bizim nazarımızda sokaktaki her vatandaşımız oy verecek veya oy vermeye aday seçmendir. Bizim siyasetimizde siyasi görüşünden dolayı insanımızı hor görmeye asla yer yoktur. Ayrımcılık yapmayız. Başkaları kışkırtsa da biz soğukkanlılığımızı bozamayız. Bu sene 6 milyonu aşkın gencimiz ilk defa sandık başına gidecek. 14 Mayıs’ta sandığın rengini gençler belirleyecek. Gençlerin desteğini alan parti biziz.”

En az 10 karakter gerekli