DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046520-2.59902%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ekrem İmamoğlu: “İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemli bir yolculuktur.”

Ekrem İmamoğlu: “İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemli bir yolculuktur.”

ABONE OL
Ağustos 18, 2023 16:38
Ekrem İmamoğlu: “İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemli bir yolculuktur.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hacıbektaş’ta; “Bütün açıklamalarımı tane tane, net olarak yaptım. İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemli bir yolculuktur. Elbette de parti içinde de düşüncelerimiz var. Bu fikirlerimizi parti hukukuna, parti ahlakına uygun bir biçimde temsil etmeye ve mücadelesini vermeye devam edeceğim” açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 60. Ulusal 34. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne katılmak üzere bulunduğu Hacıbektaş’ta, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, şunları söyledi:

“2019’dan beri Hacıbektaş ilçemize çok özel çabalar gösterdik. Belediyemizle, güzel iş birlikleri yaptık. Gerçekten Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli’nin istirahatgahı olan Hacıbektaş’a hizmet etme onurunu yaşadık, İstanbullular adına. Yine orada çok özel bir konut projemiz var. Onu yerinde gezeceğiz, yarın. Çok özel. Hem mimarisine hizmet eden hem de oranın güncel yaşamına katkı sunan bir modeli olan konut projesini KİPTAŞ ile beraber yapmanın gururunu yaşıyoruz. Orayı denetleyeceğiz. Bu bağlamda güzel bir yerel ziyaret. Onur duyuyorum. Yaklaşık 11 yıldır, her yıl Hacıbektaş anmalarına katılıyorum. Bu toprakların derinliğini, felsefesini temsil eden ve 13. yüzyılın aydınlanmasını belki de var eden kimliklerden birisi Hacı Bektaş-ı Veli. Onların huzurunda bu coğrafyaya hizmet etmenin keyfini yaşıyorum.”

İmamoğlu, ayrıca bir soru üzerine de şunları söyledi:

“Siyaset şu anda anlamlı değil. Zaten bütün açıklamalarımı tane tane, net olarak yaptım. İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemli bir yolculuktur. Elbette de parti içinde de düşüncelerimiz var. Bu düşüncelerin karşılığını yerine getirmek, partimizi daha iyi bir geleceğe taşımak adına da fikirlerimiz var. Bu fikirlerimizi parti hukukuna, parti ahlakına uygun bir biçimde temsil etmeye ve mücadelesini vermeye devam edeceğim.”

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli