DOLAR 32,3740 0.15%
EURO 35,0540 -0.12%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN 2266965-0.28612%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Edirne’de Bazı Mahallelerde Rögar Kapakları Çalındı

Edirne’de Bazı Mahallelerde Rögar Kapakları Çalındı

ABONE OL
Ocak 30, 2023 15:01
Edirne’de Bazı Mahallelerde Rögar Kapakları Çalındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Edirne’nin bazı mahallelerinde rögar kapakları çalındı. Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Turgut Sarıbaşak, “Yakın zamanda kapak takılacak ama bu hırsızlık bugünlerde fazlalaştı. Geçenlerde rögar kapaklarını çaldılar. Su giderlerinin kapaklarını çaldılar” dedi.

Edirne’de son günlerde bazı mahallelerde rögar kapağı hırsızlığında artış yaşanıyor. Mithatpaşa Mahallesi’nde son bir haftada 3 rögar kapağı hırsızlar tarafından çalındı. Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Turgut Sarıbaşak, çalınan rögar kapaklarının yerine plastik kapak takılması için kurumlarla iletişime geçtiğini söyledi.

“PLASTİK OLSUN Kİ, YENİDEN ÇALINMASIN”

Sarıbaşak, şunları söyledi:

“Mahallemizde Telekom kapakları alınmaya başladı. Ben Telekom’a teşekkür ederim, aradım ilgilendiler. Kapağın ölçüsünü aldılar. Yakın zamanda kapak takılacak ama bu hırsızlık bugünlerde fazlalaştı. Geçenlerde rögar kapaklarını çaldılar. Su giderlerinin kapaklarını çaldılar. Neden çalacak? Alacak, satacak. Bu hırsızları bulamıyoruz herhalde. Aslında çok basit. Bunu alan kişi nereye satacak, nereye götürecek, bilinen yerler. Maalesef bunlar fazlalaştı. Belediyemizin su gider kapaklarını çaldılar. Telefon ettiğimize hemen bize yardımcı oluyorlar. ‘Onların yerine demir istemeyelim’ dedim. Plastik olsun ki, yeniden çalınmasın.”

En az 10 karakter gerekli