DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21628070.85209%
İstanbul
18°

AÇIK

17:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Didem Balçın: “Kızılcık Şerbeti Nilay’ı çok seviyorum”

Didem Balçın: “Kızılcık Şerbeti Nilay’ı çok seviyorum”

Son olarak "Korkma Ben Yanındayım" dizisi ve "Mükemmel Aile" filminde başrol oynayan Didem Balçın en sevdiği dizi ve karakteri açıkladı.

ABONE OL
Mayıs 4, 2024 22:36
Didem Balçın: “Kızılcık Şerbeti Nilay’ı çok seviyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Didem Balçın rol aldığı projelerin yanı sıra ortağı olduğu Dasdas’la da tiyatro dünyasına büyük destek sağlıyor.

Başarılı oyuncu başrolünü Güven Kıraç’la paylaştığı “Mükemmel Aile” filmi nedeniyle Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına verdi.

Balçın röportajda sevdiği dizilerden bahsetti ve “Kızıl Goncaları çok beğeniyorum. Kızılcık Şerbeti’ne çok yeni başladım. Bir anda herkes Kızılcık Şerbetini izliyordu. İlk bölümü izleyememiştim. Dedim ki ben bir izleyeyim. Oyuncu olarak açıkçası bunu söylüyorum. Dizi takip etmek için değil… Birkaç karakteri çok beğendim, çok eğlenceli buldum. Nilay çok tatlı…. Öyle bir kaosun içinde çok seviyorum öyle rahatlatıcı karakterleri…” dedi.

NOW’ın yeni sezonda da devam edecek dizilerinden “Kızıl Goncalar”ı da öven oyuncu “Kızıl Goncalar’da tüm oyuncular çoğu arkadaşım ama bence performans sergiliyorlar. Bu çok önemli bir şey… Oyuncuya dizide performans sergileyebilme alanının açılması büyük şans… Bunu da seyirciye yansıması büyük bir başarı… Bahar’ı ve Kirli Sepeti’ni de çok beğendim. İkisini de izliyorum” diye konuştu.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 1 Yıldız: 5]

En az 10 karakter gerekli