43,0627$% 0.03
50,3917€% 0.07
58,2203£% 0.08
6.178,99%-0,60
10.306,00%-0,58
41.096,00%-0,58
02:00
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin seçim tarihi ile ilgili sorusuna yanıt verdi, Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli’ye “Erken seçim olur mu?” diye sordular, tek cümlelik yanıt verdi. (HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ F’TOĞRAFA T’KLAYINIZ)
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin seçim tarihi ile ilgili sorusuna, “7 ay olduğunu söylüyorlar” karşılığını verdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısının ardından; gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bahçeli, AKP’nin anayasa değişikliği ile ilgili HDP Grubu’nu ziyaret etmesi ile ilgili grup toplantısındaki değerlendirmesinin anımsatılması üzerine “Özel olarak söyleyeceğimiz bir şey yok. Anayasa’nın başörtüsü meselesinin çözümünde AK Parti ile beraber, Cumhur İttifakı olarak her türlü gayreti gösteriyoruz. Sonuç da alacağız inşallah” dedi.
Bahçeli grup toplantısına görüşmeye ilişkin “Son derece doğal ve doğrudur” demişti
Bahçeli, ayrıca; HDP ile yapılan görüşmede MHP’li bir ismin olmamasına ilişkin soruya ise “Onu Halk TV’nin yöneticilerine sorun. Bizim nereye gideceğimizi biz biliriz. Ama onların dediği yere gitmeyiz” karşılığını verdi.
Bahçeli seçim tarihinde değişiklik olup olmayacağına ilişkin soruya da “7 ay olduğunu söylüyorlar” diye cevap verdi.
Ankara Diş Hekimleri Odası: Ülkemizde Toplumun Yüzde 85’inin Ağız ve Diş Sağlığı Bozuk, En Önemli Nedeni Yoksulluk