DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2061759-0.19582%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Devlet Bahçeli, Oğuzhan Uğur Ve Haluk Levent’i Hedef Aldı.

Devlet Bahçeli, Oğuzhan Uğur Ve Haluk Levent’i Hedef Aldı.

ABONE OL
Şubat 14, 2023 14:20
Devlet Bahçeli, Oğuzhan Uğur Ve Haluk Levent’i Hedef Aldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremin ardından partisinin haftalık toplantısını iptal etmemişti. 7 Şubat’tan sonra da sessizliğe gömülen Bahçeli, deprem bölgesine gitmemiş ve konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Depremden zarar görmüş illerimizi ve tüm vatandaşlarımızı ziyaret etmek amacıyla geçen hafta aldığım kararı tatbik etmek için makul bir zaman kollamıştım. O zaman gelmiştir. Şimdi vakit, yollara düşme vaktidir. Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya’da milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım. Çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim” dedi.

Bahçeli, deprem sürecinde yardım çalışmaları ile gündeme gelen AHBAP ve Babala TV’yi hedef aldı. Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef alan Bahçeli, “Bu sahtekârların artık Türk televizyonlarında yer almaması lazım” dedi. Devlet Bahçeli’nin Açıklamaları Şöyle;





Devlet Bahçeli, bugün TBMM’deki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

“Yeri geliyor, azgın hırslara, denetimsiz ihtiraslara, fren tutmayan heveslere yakamızı kaptırıp yenik düşüyoruz. Yeri geliyor, gözümüzü karartıp, gönlümüzü kapatıp kendimizi dev aynasında düşlüyoruz. Yeri geliyor, bin nasihat fayda etmiyor ama bir musibet titreyip kendimize gelmemize yetebiliyor. Netice itibariyle insanız, kusur bize hastır. Şaşmak ve hata yapmak bize mahsustur. Zincirleme facialar kapımızı çalmadan, doğal ve insani yıkımlar hanemize dayanmadan makul ve mühim olan davranış kalıbı, kendimize dönebilmek, muhasebeyi kamilen yapabilmektir.

“HAYIR VE ŞERRİN ALLAH’TAN GELDİĞİNE İMAN EDİYORUZ”

Milli birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenmemiz ve birbirimize şifa olmamız gereken alacakaranlık bir dönemdeyiz. Yara bere içindeyiz, ama mutlaka iyileşeceğiz. Kırık dökük haldeyiz, ama muhakkak düzeleceğiz. Manevi bir imtihandayız, ama alnımızın hakkıyla bu imtihandan çıkacağız. Derdi veren Allah’ın dermanını da vereceğine inanıyoruz. Hayır ve şerrin Allah’tan geldiğine iman ediyoruz.

“DEVLETİN YETİŞEMEDİĞİ NE VARDIR DA AHBAPÇILAR VE BABALACILAR AKBABA GİBİ KANAT ÇIRPMAKTADIR”

‘Devlet nerede’ diyenler kulağını açıp dinlesin. Devlet, depremzedeye ekmek dağıtan belediye başkanıdır. Devlet, su dağıtan zabıtadır, AFAD görevlisidir… Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır da AHBAP’çılar ve Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru ve sağlıklı yoldur. Kaldı ki beklentimiz ve çağrımız budur.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli