DOLAR 32,5825 0.26%
EURO 34,9950 -0.01%
ALTIN 2.446,750,45
BITCOIN 20914170.0241%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Dermapen Tedavisi Nedir? Nasıl Uygulanır, Fiyatları

Dermapen Tedavisi Nedir? Nasıl Uygulanır, Fiyatları

ABONE OL
Mayıs 26, 2021 16:43
Dermapen Tedavisi Nedir? Nasıl Uygulanır, Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Dermapen ve Serumla Cilt Yenileme
Dermapen ve serumla cilt yenileme uygulamaları sayesinde yaşam kalitenizi iyileştirecek ve daha sağlıklı cilde sahip olmanızı sağlayacak seçeneklerden faydalanın! Yaşlanma karşıtı etkileri ve sağlığınızı olumlu manada etkileyen özellikleri ile dermapen ve serum kullanımı size oldukça iyi gelecek!

Dermapen ve serumla cilt yenileme; dermatolojik açıdan değerlendirilmiş ve güvenilir olduğu kanıtlanmış olan cildin yenilenmesini sağlayan bakım teknikleridir. Cilt yapısının zarar görmesini önlemek ve daha sağlıklı bir cilde sahip olmak için tercih edilen bu yöntem yaralanmaların da önüne geçer. Deriya hyaluronik asit, vitamin ve serumların da desteği ile doku enjekte edilmesi sayesinde onarıcı etkilerin ön plana çıkması sağlanır.

Dermapen ve Serumla Cilt Yenileme Nasıl Uygulanır?

 

Dermapen ve serumla cildin yenilenmesi adına kullanılan teknikler kontrollü hasar bırakma olarak da ifade edilebilir. Kişiye özgü uçların kullanılması sonrasında ciltte çeşitli yaralar oluşturulur. Gözle görülmesi çok mümkün olmayan bu yaralarla cildin ihtiyacı olan vitamin ve mineraller serumlar aracılığıyla enjekte edilir. 25 ila 30 dakika arasında süren bir uygulama sayesinde cildin yenilenmesi mümkün olur.

Cilt bakım uzmanları tarafından cildinizin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde hazırlanan bu yöntemler sayesinde yenilik elde edilir. Yaşlanma karşıtı bir uygulama olan dermapen ve serum ile cilt tedavisinin sonrasında kızarıklık ve şişkinlik olması doğaldır. Ancak bu etkilerin kısa sürede ortadan kalktığı ifade edilebilir.

Dermapen ve Serumla Cilt Tedavisi Faydaları Nelerdir?
Cildinizin yenilenmesini sağlamak ve birbirinden özel etkilere kapı aralamak amacıyla bu tedavi yöntemini tercih ettiğinizde aşağıdaki etkileri hissetmek mümkün olacaktır.
Ciltteki ince kırışıklıkların tamamen giderilmesi sağlanır,
Cildin daha gergin ve genç bir görüntüye kavuşması mümkün olur,
Akneler nedeniyle ciltteki yara izlerinin ortadan kalkması mümkün olur,
Yaşlanma karşıtı etkiler ortaya çıkarken yaşlanma yavaşlar,
Epidermis güçlenirken gözeneklerin de sıkılaşması sağlanır,
Vücuttaki kan dolaşımının hızlanması sağlanarak cildin daha canlı olması sağlanır,
Çatlaklara karşı etkin çözümler ortaya çıkar.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli