DOLAR 32,3498 0.3%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.304,851,21
BITCOIN 23065053.3916%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Daha Neler Görecek Bu Gözler

Daha Neler Görecek Bu Gözler

ABONE OL
Haziran 22, 2021 16:35
Daha Neler Görecek Bu Gözler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Esra Erol öyle bir laf söyledi ki resmen”kapak” oldu! Esra Erol’un programındaki avukat çıldırdı, sinirden konuşamadı. Ayrıntılar haberin devamındadır. İşte Haberin Detayları Şok Olacaksınız…..



Televizyonun sevilen programlarından Esra Erol’da 7 çocuğunu ve eşini terk eden İlknur Hanım TikTok’ta tanıştığı Eşref Bey’e kaçtan İlknur Hanım’ın kızı annesinin onu para için sattığını dile getirdi. Stüdyo birbirine girdi.

Televizyonun sevilen programlarından biri olan Esra Erol’da, her gün birbirinden farklı olayla karşılaşıyoruz. Esra Erol’da son yaşanan olaylar  ‘pes artık’ dedirten cinsten. Ekranlarda her hafta izleyicisiyle buluşan programda Esra Erol öyle bir laf söyledi ki, resmen “kapak” oldu! Avukat Hülya ise yaşanan olaylar karşısında adeta çıldırdı, bir ara sinirden konuşamadı. Eşinin 7 çocuğunu bırakarak kendisini terk ettiği Ali Bey’in Esra Erol’a katılmasıyla olaylar gelişti. Ali Bey’in Esra Erol’a katılmasından sonra öz kızlarının ekranlara bağlanarak “Beni öz annem, 4 bin lira için 15 yaşımda başka bir adama sattı” sözlerini dile getirmesi Esra Erol’u çıldırttı.

“ANNEM BENİ PARA İÇİN SATTI”

Kısa bir süre önce Ali Bey Esra Erol programına katılarak eşinin kendisini terk ettiğini dile getirmiş eşine “Geri dön, seni çok seviyorum” diyerek çağrıda bulunmuştu. Ali Bey’in eşi uzun bir süre bu çağrıya sessiz kalmış fakat daha sonra ekranlara katılmıştı. Ali Bey’in eşi İlknur Hanım, “Kocam eve hiçbir zaman para getirmedi. Kira borcu birikmiş, faturalar birikmiş şekilde yaşadık. Beni sevdiğini söylüyor, o da yalan. Küçük kızım fakirlikten okulu bıraktı. Bu adam, sizin burada gördüğünüz gibi masum değil. Bana çok dayak attı” sözlerinde bulundu. Bu sözlerin hemen ardından ise kızları Ebru canlı yayın bağlandı ve “Annem beni para için sattı. Paramız yok diye beni evlendirmeye kalktılar. Ben istemedim, annem ‘kızımı getirin’ demek yerine, ‘4 bin lira getirin’ dedi” sözlerini dile getirdi.

“ANNEDEN ANNEYE FARK VAR”

Bu sözlerin üzerine İlknur Hanım’ın kaçmış olduğu Eşref Bey ve Eşref Bey’in annesi de canlı yayına katıldı. Skandal olaylar ise tamda o sırada başladı! Canlı yayına bağlanan Eşref Bey’in annesi, “Benim için İlknur artık gelindir. Ben gelinimin arkasındayım. Ben ona söyledim “Sen yanlış yapıyorsun, öne eşinden ayrıl sonra gel gelin ol” dedim. Bana “Ben eşimle boşanma aşamasındayım” dedi. Ne yapayım oğlum kabul etmiş ben ne diyebilirim? Yapacak bir şey yok. Anneden anneye fark var ben çocuklarımı bırakamam, o bırakmış” sözlerini dile getirdi. Bunun üzerine Esra Erol “Siz diyorsunuz bakın; “Anneden anneye fark var diye! Bu kadın 7 çocuğunu bırakmış. Sizin çocuğunuzu bırakmayacağı ne malum” sözlerini dile getirdi. Bunun üzerine Avukat Hülya Kuran devreye girdi! Hülya Kuran; “Bakın bu, örf adet değil. Bu gayet normal gibi davranıyorsunuz ama olağanlaştırmayın bunu. Yaşınıza başınıza hürmet ediyorum ama normal mi?” sözlerini dile getirdi. Bir ara konuşurken sinirlenen Hülya Kuran kendisini toplayamadı.

En az 10 karakter gerekli