DOLAR 32,5955 0.11%
EURO 35,0298 0.45%
ALTIN 2.419,42-0,14
BITCOIN 2093545-3.45031%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Çıkarmak için gelenler Bakın Kim Çıktı

Çıkarmak için gelenler Bakın Kim Çıktı

ABONE OL
Ağustos 1, 2021 18:28
Çıkarmak için gelenler Bakın Kim Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Gelen istihbarat üzerine harekete geçen MİT, Emniyet ve Jandarma ekipleri söz konusu 2 kişiyi yakaladı.. Bakın kim çıktılar.. AYRINTILAR HABERİMİZİN DEVAMINIDADIR. HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN FO’TOĞRAFIN ÜZERİNE TI’KLAYINIZ.



Manisa, İzmir ve Bursada keşif yapıp orman yakma eyleminde bulunduktan sonra yurt dışına kaçacakları yönünde istihbarı bilgi edinilen PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyesi 2 kardeş, MİT, Jandarma ve Emniyetin ortak operasyonu ile yakalandı. PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren yabancı uyruklu kardeş 2 örgüt mensubunun orman yakma eylemi için İzmir, Manisa ve Bursa illerine gelerek keşif yaptıkları, orman yakma eylemini gerçekleştirerek illegal yollardan yurt dışına çıkacakları yönünde istihbari bilgi elde edildi.
Gelen istihbarat üzerine harekete geçen MİT, Emniyet ve Jandarma ekipleri söz konusu 2 kardeşin Manisanın Turgutlu ilçesinde olduğunu tespit etti. İzmir MİT Bölge Başkanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Jandarma Komutanlığı, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli yapılan müşterek operasyon sonucu terör örgütü üyesi yabancı uyruklu 2 kardeş yakalanarak gözaltına alındı. (İHA)

Muğla’nın Marmaris ilçesi saatlerdir süren yangınla boğuşuyor. Saat 13.00’te başlayan yangını 8 ve 10 yaşında iki çocuğun çıkardığı iddia edildi. Çocuklar ifadeleri alınmak üzere Emniyet’e götürüldü.Marmaris’te çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Yerleşim yeri ve otellere 100 metre mesafedeki yangın bölgesine 1 helikopter, 7 arazöz ve su tankerleri ile çok sayıda orman işçisi sevk edildi.
YANGINI 2 ÇOCUĞUN ÇIKARDIĞI İDDİASI Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına, biri 8 diğeri 10 yaşındaki 2 çocuğun neden olduğu ileri sürüldü. 3 görgü tanığının ifadeleri üzerinden oyun oynarken, yangını çıkardıkları iddia edilen 2 çocuğun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerine başvurulması için pedagog beklendiği öğrenildi. “SABOTAJ İHTİMALİ KUVVETLİ” Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yangının çıkış sebebiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: Şu anda yerleşim yerlerinde tehlike gözükmüyor. Bozburun yarımadasına doğru giden yangın devam ediyor. Yerleşim yerlerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın ormanlık alanda devam ediyor. Can kaybımız yok, hafif yaralılar var. Apartmanların çatı altındaki dairelerde yangın oldu ama kontrol altına alındı. Sabotaj ihtimali oldukça kuvvetli.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli