42,9259$% 0.13
50,6303€% -0.18
58,0924£% -0.18
6.249,70%1,29
10.114,00%1,10
40.442,00%1,10
02:00
Özgür Çelik, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler‘in gece 04.00’da, evi çok sayıda polisle basılarak gözaltına alındığını bildirdi.
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 27 Şubat 2025 tarihinde sabah saatlerinde, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “ihaleye fesat karıştırma” soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Operasyon kapsamında, Özel Kalem Müdürü Veli Genç’in de aralarında bulunduğu toplam 21 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Yeri yurdu belli, çağırıldığında ifade verecek, 65 yaşında bir Belediye Başkanına yapılan bu muamelenin zulüm zincirinin son halkası olduğunubelirten Çelik şunları söyledi:
“Başkanımızın yanındayız. Avukatlarımız ve örgütümüzle süreci takip ediyoruz. Ekrem Başkanımızın Ankara’da tarihi bir konuşma yapacağı günde gece yarısı yapılan “zaman ayarlı” operasyon, yargı sopasıyla siyaseti dizayn etmeye çalışanların çaresizliğinden başka bir şey değildir. Bu beyhude çabalarla Cumhuriyet Halk Partisini durduracağını sananlar büyük yanılgı içerisindeler. Ne yaparsanız yapın, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, Türkiye’nin bir sonraki Cumhurbaşkanı olacaktır!”
Öcalan’ın çağrısı için iki ilde dev ekran kurulacak