DOLAR 32,5947 0.34%
EURO 34,8190 0.18%
ALTIN 2.507,460,93
BITCOIN 20982632.92109%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Büyük Şok İstifa Etti

Büyük Şok İstifa Etti

ABONE OL
Ağustos 4, 2022 16:22
Büyük Şok İstifa Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Ak Parti’nin 1 Numaralı Adamıydı İstifa Etti O Partiye Geçti. Türkiye’nin güvenliği ve NATO’ konferansında yaptığı konuşmada “Biz Amerikan’ın desteğiyle iktidara geldik. Taç giyen baş akıllanır demişti. Ak Partiden Önemli Bir isim daha istifa etti. (HABERİN DEVAMINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN F’TOĞRAFA T’KLAYINIZ )











İş İnsanı Ethem SancakVatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile düzenlediği basın toplantısıyla Vatan Partisi’ne katıldı. Partinin İstanbul İl Merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ethem Sancak, Vatan Partisi’ne katılmasından dolayı mutluluğunu dile getirerek, siyasi yaşamına ilişkin bilgiler paylaştı.

2023 seçimlerinin bir milli mücadele seçimi olduğunu belirterek, ülkeyi koruyacak bariyeri inşa edecek en sağlıklı programa ve siyasal stratejilere sahip partinin Vatan Partisi olduğunu belirten Sancak şöyle devam etti;

“AK PARTİ’YE KATILDIKTAN SONRA YOKSULLAŞTIM”

Ben AK Parti’ye katılmadan önce TÜSİAD’a başkan yardımcılığı yaptım. AK Parti’ye katılmadan önce de zengin ve ünlü bir adamdım.

AK Parti’ye katıldıktan sonra yoksullaştım. Öyle bazılarının iddia ettiği gibi, parayı götürdü gitti bunların hepsi yalan ve dezenformasyon. Üzgün müyüm? Hayır. AK Parti’deyken de ülkem için yaptım her şeyi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek ise Ethem Sancak’ı dünyanın tanıdığını söyleyerek, “Köken olarak devrimci siyasetin içerisinde olmuş, bizim partimizde de çok önemli hizmetler yapmış bir arkadaşımız. Ethem Sancak, zor bir dönemde, Türkiye çetin bir döneme girerken o zorlukları en ön cephede göğüslemek için, Türkiye’nin bu zorluklardan, bağımsız, başı dik, üreten bir Türkiye yoluna girmesinde önder kadrolarında Vatan Partisi’nin yer almak için geliyor” dedi.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli