40,1728$% 0.22
47,0322€% -0.07
54,5724£% 0.24
4.307,49%0,56
7.014,00%0,48
27.971,00%0,50
Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattı’ndan yarından itibaren 2-9 Ekim günleri arasında 8 gün süreyle gaz akışının duracağını bildirdi.
BOTAŞ planlı kesinti hakkında yazılı açıklama yaptı. BOTAŞ’tan yapılan açıklamada, İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattı’nda 2-9 Ekim günleri arasında gerçekleştirilecek planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gaz akışının duracağı, ancak bu durum nedeniyle arz-talep dengesiyle ilgili bir sorun öngörülmediği belirtildi. Açıklama şöyle:
“İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattı’nda 2-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Gürbulak giriş noktasından iletim şebekemize 8 gün boyunca doğal gaz teslimatı yapılamayacaktır. Planlı bakım ve onarım çalışmaları esnasında ulusal iletim şebekesinde arz-talep dengesiyle ilgili herhangi bir sorun öngörülmemektedir.”
Sinop Haber: Sinoplu İkinci El Eşya Satıcısı: “2 Sene Önce 10 Tane Satıyorsak Bu Sene 1 Tane Satıyoruz”