DOLAR 32,4540 -0.11%
EURO 34,7976 -0.53%
ALTIN 2.501,920,26
BITCOIN 20697180.91801%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

16:39

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bomba İddia : Selçuk Ural Zeki Müren’in Sevgilisiydi

Bomba İddia : Selçuk Ural Zeki Müren’in Sevgilisiydi

ABONE OL
Temmuz 20, 2022 12:57
Bomba İddia : Selçuk Ural Zeki Müren’in Sevgilisiydi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Haberler.com’ un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan müzisyen Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural ile ilgili yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hakan Ural’ın annesiyle tek gecelik bir ilişki yaşadığını belirten Selçuk Ural, “Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra ‘çocuğum var’ diyerek çıktı. Kadın, Hakan’ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim” diyerek kamuoyundan pek çok tepki aldı.

Selçuk Ural’ın açıklamalarının ardından Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ ın yaptığı, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu ve Gökay Kalaycıoğlu’ nun paylaştığı Al Sana Haber programında Kalaycıoğlu’nun ses getiren röportajı gündemdeydi. Gökay Kalaycıoğlu programda Selçuk Ural röportajını değerlendirirken Seyhan Soylu’ dan Ural ile ilgili çok ses getirecek bambaşka bir gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar…

Al Sana Haber masasına Bodrum’dan bağlanan masa yorumcusu Gazeteci Nurettin Soydan “Aslında Selçuk Ural’ ı da çok kınamamak lazım. Sonradan acı da olsa yaptığı hataları kabul eden bir baba var.” derken Seyhan Soylu buna karşı çıkarak “Hatasını kabul etmiyor. Karısına ihanet edip bir gecelik ilişkiden yapmış olduğu çocuğu kabul etmeyip yıllarca DNA’lar, mahkemeler vs. sonucunda kabullenmek zorunda olan bir babanın, hala ona babalık etmiş birine saygısı yok”  sözleriyle yanıt verdi.

Bunun üzerine Tayyar Işıksaçan “Nurettin Ağabey, babalık, geceleri uyuyamıyor diye gidip elini tutarak uyutmaya çalışmak mı? Tenis öğretmek mi? Ya da hapis yatmasın diye dönemin Belediye Başkanı’na ‘Siz yanınıza alın, orada yatsın’ demek mi?” diye sorunca Nurettin Soydan “Babalık hayat boyu bir süreç, 8 aylık değil” diye cevap verdi. Işıksaçan “Yaa… Selçuk Ağabey’ in beceremediği bu zaten. Dünya’da hiçbir kadın, hiçbir erkeğin bir gecelik kadını olmayı hak etmiyor.” diye yorum yaptı.

Başak Çokan ise “Selçuk Bey’ in gözünde sevgi yok Hakan’ a. Ya senin çocuğunla sorunun olsa bile torunlarına nasıl bir tepkin var? Bu nasıl bir kibir? Bilinci kapalı gerçekten.” dedi.

Masada konu Selçuk Ural’ ın röportajında da ifade ettiği ‘Ben çok çapkın bir adamdım. Bunu da herkes bilir’ açıklamasına gelince Gökay Kalaycıoğlu “Bu arada bir şey söyleyeyim mi size? O hani ‘Pek çok ünlü isimle birlikte oldum’ diyor ya… İlk birlikteliği kim biliyor musunuz?” diye sordu. Masada kısa bir sessizlikten sonra Kalaycıoğlu “Nükhet Duru. Sonra Ajda Pekkan. Nil Burak” deyince masa şaşırdı.

Seyhan Soylu bunun üzerine “Peki bilmediğiniz bir şeyi de ben patlatayım. Selçuk Ural’ ın geçmiş sevgililerinden biri de kim biliyor musunuz? ZEKİ MÜREN…” diyerek bombayı patlatınca masa şoke oldu…

Tayyar Işıksaçan ise “Böyle bir iddia var, evet…”

Seyhan Soylu “Hem de Canan Yaka ile birlikteyken. Canan Abla Zeki Müren’ i sevmezdi. Sezen Aksu’ da eski sevgililerinden birisidir” diyerek ikinci bombayı patlattı.

Gökay Kalaycıoğlu “Sezen Aksu bunu kendi de söylemişti” dedi. Başak Çokan ise “Maşallah eskilerinde kırmadığı ceviz kalmamış. Bu nedir ya?” sözleriyle tepki gösterdi.

Tayyar Işıksaçan “Buna ilişkin büyüklerimden, abilerimden, buna rahmetli Aykut Işıklar dahil olmak üzere birkaç defa dinledim.” diyerek Seyhan Soylu’ nun iddialarını destekledi.

HABERİN VİDEO LİNKİ

https://we.tl/t-0ZgMZYVPyX

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli