DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20648561.3452%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Bolu Belediyesi’nde AKP’li Meclis Üyesi Hacer Çınar, Tanju Özcan’a Su Şişesi Fırlatarak Hakaretler Yağdırdı

Bolu Belediyesi’nde AKP’li Meclis Üyesi Hacer Çınar, Tanju Özcan’a Su Şişesi Fırlatarak Hakaretler Yağdırdı

ABONE OL
Şubat 21, 2023 22:00
Bolu Belediyesi’nde AKP’li Meclis Üyesi Hacer Çınar, Tanju Özcan’a Su Şişesi Fırlatarak Hakaretler Yağdırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Depremzedelere yapılacak yardımların görüşülmesi için yapılan Belediye Meclisi toplantısında, depremzedelere yardım yapılmasına karşı çıkan AKP Meclis Üyesi Hacer Çınar, Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcan’a su şişesi fırlattı. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Sosyal Medyadan Açıklama Yaptı

Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.İşte AKP’li Hacer Çınar. Disipline gitmem,partiden ihraç olmama sebep provakör… İşte gerçek yüzü.hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti. Ayrıca Depremzedeler için olağanüstü toplanan mecliste HAYIR oyu veren AKPli üyeleri kınıyorum.

Hacer Çınar Kimdir ?

boluhavadis.net Haber sitesinin 2019 yılında Hacer Çınar hakkında yaptığı haberi kesintisiz paylaşıyoruz. 

Temizlik işçisinin önlenemez yükselişi

Ak Parti referansıyla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde temizlik işçisi olarak işe başlayan ve eline süpürge dahi almadan önlenemez bir yükseliş yaşayan Hizmet İş Sendikası Bolu İl Başkanı ve Bolu Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Hacer Çınar, emek harcamadan, alın teri dökmeden siyasi destekle ilerlemesiyle dikkat çekiyor.

Hacer Çınar hiçbir emek harcamadan siyasi torpille yaşadığı yükselişle Sendika Başkanı ve Ak Parti Bolu Belediye Meclis üyesi oldu. Çınar’ın bugün sendika başkanı olarak işçilerin emeğinden, alın terinden, kul hakkından, haram ve helalden bahsetmesi Bolu kamuoyu tarafından şaşkınlıkla takip ediliyor.

Artık işe gitmeden maaşını alıyor

İzzet Baysal Devlet Hastanesinde işe başladığında lise mezunu dahi olmayan ve liseyi dışardan bitirmeye çalışan Hacer Çınar’ın hayatı o dönem Ak Parti İl yönetiminde yaşanan değişiklik ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a okuduğu mektupla biranda değişti.

Temizlik işçisi olarak işe başladığı hastanede eline süpürge dahi almadan ortapedi servisinde kayıt işlerinde görevlendirildi. Adeta sihirli bir elin dokunduğu Hacer Çınar bir anda önlenemez bir yükselişe geçti. Hizmet İş Sendikası Bolu İl Başkanlığına ataması yapılan Çınar, Hastanede çalışmaktanda kurtuldu ve hiçbir emek harcamadan maaşını almaya devam etti.Sihirli el dokundu hayatı değişti

Hacer Çınar’ın yükselişi bununlada kalmadı. Çınar 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti listesinden Bolu Belediye Meclis üyesi oldu. Liseyi dışardan bitiren ve temizlik işçisi olan Çınar’ın, büyük bir torpille Ak Parti Meclis listesinde bir çok önemli ismi geride bırakarak 7 inci sıradan kendine yer bulması İlimizde siyasetin nasıl işlediği ve bulunduğu durumuda ortaya koydu. Hem Hizmet İş Sendikası İl Başkanlığını hem de Ak Parti Bolu Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Hacer Çınar, bir taraftan hayret verici bir şekilde yükseliş yaşarken…

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli