DOLAR 32,5837 0.32%
EURO 34,8389 0.22%
ALTIN 2.501,450,70
BITCOIN 20928741.52439%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Bebek Bakım Ürünleri Nelerdir? Bebek Bakım Ürünleri Fiyatları

Bebek Bakım Ürünleri Nelerdir? Bebek Bakım Ürünleri Fiyatları

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 19:27
Bebek Bakım Ürünleri Nelerdir? Bebek Bakım Ürünleri Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Bebek Bakım Ürünleri
Bebek bakım ürünleri, bebek ve üç yaşın altındaki çocuklarda kullanılmak üzere tasarlanmış ürünlerdir. Bebek ürünleri, hafif ve tahriş edici olmayacak şekilde özel olarak formüle edilmiştir ve bu özellikler için seçilmiş bileşenleri kullanır. Bebek ürünleri arasında bebek şampuanları ve bebek losyonları, yağlar, pudralar ve kremler bulunur. Bebeğinizin gelişine hazırlanmanın eğlencesinin bir parçası da ihtiyacınız olan tüm küçük şeyler için alışveriş yapmaktır.

Bebek Bakım Ürünleri Nelerdir?
Bebek bakım ürünlerini aşağıdaki gibi detaylandırabilmemiz mümkündür.

Bebek Pamuğu
Bebek pamuğu ilk birkaç hafta, sade suya batırılmış bir pamuk, yeni doğmuş bebeğinizin hassas poposunu temizlemenin en nazik yoludur. Ancak, etrafta bir torba steril pamuk bulundurmanın tek nedeni bu değil. Ayrıca bu güzel bebek mavisi (veya kahverengi veya gri) gözleri silmek için harikadır.

Bebek Yağı
Bebek yağı, bebeğinizin cildini kusursuz bir şekilde nemlendirmeniz için en önemli ürünlerden bir tanesidir. Bebeğinizin cildinde meydana gelen kurulukları da önlenmenize ve gidermenize yardımcı olan bebek yağı sayesinde bebeğinizin kusursuz bir cilde sahip olmasına yardımcı olabilir ve bebeğinizin cildini en iyi şekilde nemlendirebilirsiniz.

Islak Mendil
Birkaç haftalık pamuklu ve sade su temizliğinden sonra bebeğiniz bez mendiline geçecektir. Alkol ve koku içermeyen hipoalerjenik olanları arayın. Mendiller ayrıca hareket halindeyken el yıkamak ve sızan çocuk bezi dökülmelerini ve giysilerin üzerinde ki çeşitli kirleri temizlemek için harikadır. Ayrıca, doğayı korumak istiyorsanız veya bebeğinizin belirli markalara alerjisi olduğu ortaya çıkarsa, yeniden kullanılabilir bez bebek bezi mendilleri de vardır. Söz konusu ürünleri tercih ederek bebeğinizin hassas cildine en az onun kadar hassas ürünler kullanabilirsiniz.

 

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli