DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20755141.39737%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Apitera Propolis Ne İşe Yarar?

Apitera Propolis Ne İşe Yarar?

ABONE OL
Mart 21, 2024 20:45
Apitera Propolis Ne İşe Yarar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Propolis Nedir?

Propolis, arıların arı kovanlarını sızıntılara, mikroplara ve diğer dış etkenlere karşı korumak için kullandıkları doğal bir arı ürünüdür. Arılar, tomurcuklardan veya yapraklardan alınan reçineleri toplarlar ve kovanlarının çatlaklarını, boşluklarını kapatmak için kullanırlar. Arılar tarafından salgılanan enzimlerle karıştırılarak işlenen propolis, kovanın içini hijyenik tutmak ve dışarıdan gelen tehlikelere karşı korunmak için kullanılır.

Propolis, içeriğinde birçok farklı bileşen barındırır, bunlar arasında reçineler, balmumu, polen, uçucu yağlar, vitaminler ve mineraller bulunur. Bu zengin bileşim, propolisin doğal olarak antibakteriyel, antiviral, antifungal ve antioksidan özelliklere sahip olmasını sağlar. Propolis, geleneksel tıpta çeşitli sağlık sorunları için kullanılmıştır, özellikle bağışıklık sistemi destekleyici olarak ve yara iyileşmesini hızlandırmak için.

Bugün, propolis birçok sağlık ürününde ve takviyesinde kullanılmaktadır, genellikle bal, tentür, kapsül veya losyon formunda bulunabilir.

Apitera Propolis Ne İşe Yarar?

Doğanın arılar yoluyla insanlığa armağan ettiği bal ve propolis, içerdiği bileşenlerle vücuttaki sistemlerin normal işleyişinin korunması için güçlü birer çözüm sunuyor. Ve bu iki mucize besin, Apitera Propolis’in özenle hazırlanan formülünde bir araya geliyor! Sadece doğal bal ve saf propolis içeren ürün, uygun doz ayarı ve dengeli tadı sayesinde propolis tüketimini çok daha pratik ve lezzetli hale getiriyor. Bu sayede damla saymaya gerek duymaksızın hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından güvenle tüketilebiliyor.

Apitera Propolis, yerli propolis ve doğal bal içeren bir gıda ürünüdür. Üründe kullanılan propolis etil alkol ile ekstrakte edilmiş ve sonrasında etil alkol propolisten tamamen uzaklaştırılmıştır.

Apitera Propolis, formülündeki benzersiz bileşenlerle vücuttaki sistemlerin normal işleyişini korumak adına etkili bir destek sağlar. Ürün, uygun doz ayarına sahip 7 gramlık kullan-at ambalajlarıyla hijyenik ve kolay tüketim imkanı sunar. İçerdiği bal sayesinde ise propolis tüketimini keyifli bir hale getirir. İlaç özelliği taşımamaktadır ve günlük yardımcı gıda olarak tüketilmelidir.

Apitera Propolis Ne Kadar Tüketilmelidir?

Aç veya tok karnına kullanım için uygun olan Apitera Propolis, yetişkinler tarafından günde 2 saşe, çocuklar tarafından ise günde 1 saşe tüketilebilir. 4 yaşından küçük çocukların ve arı ürünlerine alerjisi olanların tüketimine uygun değildir. Hamilelerin, emziren annelerin, çeşitli sağlık problemleri bulunan ve ilaç kullanan kişilerin kullanmadan önce hekimlerine danışması tavsiye edilir.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli