DOLAR 32,3534 -0.03%
EURO 34,7770 -0.06%
ALTIN 2.392,09-0,19
BITCOIN 19188522.66783%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ankara’da Sorduk Melih Gökçek mi Mansur Yavaş mı ?

Ankara’da Sorduk Melih Gökçek mi Mansur Yavaş mı ?

Son dönemlerde gündemden hiç düşmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün zafer partisi lideri Ümit Özdağ'ında Bizim Cumhurbaşkanı Adayımız Mansur Yavaş açıklamasından sonra Millet İttifakı Adayı Mansur Yavaş mı olacak siyasetin ve halkın gündeminde.

ABONE OL
Nisan 6, 2022 19:21
Ankara’da Sorduk Melih Gökçek mi Mansur Yavaş mı ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Yapılan Bir çok anketlerde ve halkın her zaman gözde belediye başkanı olarak da takdirini toplayan sosyal medyada çok konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş bu sabah gündeme bomba gibi düştü. FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında açıklama yapan Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Mansur Yavaş, “Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş’ı göreve çağırıyoruz” dedi. Peki Ankara Halkı ne diyor Başkan Yavaş mı ? Yoksa Ak Parti Adayı Melih Gökçek mi ?

Halkın gündemi adlı Youtube Kanalı;  Ankara’da sordu Ankara’nın yeni Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş mı yoksa eski Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek mi diye ? 8 Dakikalık videoda 19 sokaktan geçen vatandaşa soruldu Ankara Halkının Cevabı şöyle.

Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi sorusuna Ankara’da yaşayan vatandaşlar Mansur Yavaş dedi. 19 Kişiye sorulan sokak röportajı anketinde sadece 4 kişi Melih Gökçek dedi.

 

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli