DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20545612.50429%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci başına 500 TL kırtasiye desteği verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci başına 500 TL kırtasiye desteği verecek.

ABONE OL
Ağustos 31, 2023 13:22
Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci başına 500 TL kırtasiye desteği verecek.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Ankara Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Müslüm Küçükarzuman, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent Kart ile ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenci çocukları için 500 TL kırtasiye desteği vereceğini duyurdu. Türkiye’de bu uygulamanın ilk olduğuna dikkat çeken Küçükarzuman, “Büyükşehir Belediyemiz, Başkent Kartı’na yükleme yapılan ailelere mesaj çekecek. Öğrenci için Başkent Kart ile yapılan bu nakdi yardım sadece odamız üyesi kırtasiyecilerimizde geçerli olacak. Bu uygulama zincir marketlerde geçerli olmayacak” dedi.

Ankara Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Müslüm Küçükarzuman, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent Kart ile  ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenci çocukları için 500 TL kırtasiye desteği yapılacağını duyurdu.

MADDİ DURUMU YETERSİZ AİLELERE YAPILACAK

Küçükarzuman, bugün yaptığı yazılı açıklamada, kırtasiye malzemelerine gelen son zamlara dikkat çekerek, “2023-2024 eğitim öğretim yılı için Ankara Büyükşehir Belediyemiz tarafından Ankara’da nakdi kırtasiye yardımı Başkent Kart hesaplarına sadece maddi durumu yetersiz ve okuyan çocuğu olan ailelere yapılıyor” dedi.

ÖĞRENCİLERE 500 TL EĞİTİM HARCI

Bu uygulamanın Türkiye’de bir ilk olduğuna dikkat çeken Küçükarzuman, “Bu ile kartlara nakdi yükleme önümüzdeki hafta okullar açılmadan yapılacak. Bu yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent Kartlara ‘Eğitim Harcı’ şeklinde yüklenecek miktarın öğrenci başına yaklaşık 500 TL olacağını ve 250 binin üzerinde öğrencimizin bu destekten yararlanacağını düşünüyorum” dedi.

BAŞKENT KART ÜYE İŞYERİ KIRTASİYERLERDE GEÇERLİ OLACAK

Müslüm Küçükarzuman, Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent Kart’ına yükleme yapılan ailelere mesaj gideceğini, bu nakdi yardımın sadece oda üyesi kırtasiyecilerinde geçerli olacağını ve zincir marketlerde geçerli olmayacağına dikkat çekti.

Küçükarzuman, “Odamız tarafından üye kırtasiyecilerimize dükkanlarına asmaları için ‘Başkent Kart Üye İşyeri’ ve ‘Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Anlaşmalı Kırtasiye Satış Yeridir’ yazılı afişlerimizi dağıtıyoruz. Hem maddi durumu yetersiz ailelere sağlanan bu anlamlı kırtasiye yardımı için hem de Başkent Kart ile kırtasiye alışverişinin odamız üyesi kırtasiyeci esnafımızdan yapılacak olmasından dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz” dedi.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli