DOLAR

43,0285$% 0

EURO

50,6702% -0.15

STERLİN

58,0286£% 0.05

GRAM ALTIN

5.966,43%0,02

ÇEYREK ALTIN

9.947,00%0,92

TAM ALTIN

39.775,00%0,92

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

AKP’nin mitingine “Adalet” yazan tişörtle girmek isteyen vatandaş gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı AKP’nin Isparta mitingine üzerinde "Adalet" yazan tişörtle girmek isteyen kişi önce miting alanına sokulmadı, ardından da gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı AKP’nin Isparta mitingine üzerinde “Adalet” yazan tişörtle girmek isteyen kişi önce miting alanına sokulmadı, ardından da gözaltına alındı. Gözaltıya tepki gösteren CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, “Bu yaşananlar diktatörlüklerde dahi olmaz. Ancak ve ancak George Orwell kitaplarında ya da Türkiye’de olur.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü Isparta mitingine giden Emeklilikte Adalet Derneğinin Isparta temsilcisi Y.B. kademeli emeklilik ile ilgili taleplerini duyurmak istedi. Üzerinde “Emeklilikte adalet yoksa oy da yok Reis” yazılı tişört bulunan Y.B, alana sokulmadı. Gözaltına alınan Y.B. ifade verdi.

“ADALET KELİMESİNE DAHİ TAHAMMÜL EDEMİYORLAR”

CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı konuya ilişkin, “Bu yaşananlar diktatörlüklerde dahi olmaz ancak ve ancak George Orwell kitaplarında ya da Türkiye’de olur. Dünyanın neresinde bir siyasi toplantıda adalet kelimesi yasaklanmıştır? Maalesef Türkiye’de. Hem de isminde ‘Adalet’ olan Adalet ve Kalkınma Partisi mitinginde. Türkiye’de önce adaleti yok ettiler, şimdi ise ‘adalet’ kelimesine dahi tahammül edemiyorlar. Halkı yoksul bıraktıkları yetmedi, şimdi de adaletsiz bıraktılar. AKP, iktidarda kaldığı müddetçe adalet istemek de suç olarak kalmaya devam edecek.” açıklamasını yaptı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı.

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.