DOLAR 32,2710 0.02%
EURO 34,7062 -0.08%
ALTIN 2.403,100,13
BITCOIN 2031098-0.51052%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

AKP’li Bergama Belediye Başkanı Koştu’dan malvarlığı hakkında kız kardeşinin iddialarıyla ilgili açıklama: “Bunlar klasik FETÖ oyunlarıdır.”

AKP’li Bergama Belediye Başkanı Koştu’dan malvarlığı hakkında kız kardeşinin iddialarıyla ilgili açıklama: “Bunlar klasik FETÖ oyunlarıdır.”

ABONE OL
Ocak 26, 2024 18:33
AKP’li Bergama Belediye Başkanı Koştu’dan malvarlığı hakkında kız kardeşinin iddialarıyla ilgili açıklama: “Bunlar klasik FETÖ oyunlarıdır.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

AKP’li Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun malvarlığıyla ilgili kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil’in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara ilişkin tartışmalar sürüyor. Koştu, “Bu yapılanlar tamamen sistematik bildiğimiz Türkiye’de daha önce Cumhurbaşkanı’na yapılmış, bakanlara yapılmış, milletvekillerine yapılmış klasik FETÖ oyunlarıdır. FETÖ oyunlarına alet olan arkasındaki işbirlikçilerle birlikte muhakkak bir gün ortaya çıkacaktır. Gerçeklerin birgün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” dedi.

AKP’li Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, malvarlığıyla ilgili kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil’in iddialarıyla ilgili bugün belediye binası önünde açıklama yaptı. Başkan Koştu, şunları söyledi:

“Yaşadığımız en başta beni, ailemin, yakınlarımı ve siz değerli Bergamalı hemşirelerinizin çok üzdü. Bunun farkındayız. Tabii ki bunu bu duruma getirenler bir gün hatasını anlayacaklar. Ve utanacaklar. Bununla ilgili bizler tabii ki hakkımızı hukukumuzu koruyacağız. Ve sonuna kadar bir de tabii ki hukuki kısmı var. Sonuna kadar da arkasından gideceğiz.

KLASİK FETÖ OYUNLARI”

“Beş yıllık emeği beş günde zayi etmeye çalıştılar. Biz hizmette yarışalım dedik. Onlar fitnede, dedikoduda ve iftirada çare aradılar. Çok ararlar. Onlara pabuç bırakmayız, onlara hiçbir zaman bir alan açmayız. Bir kere Bergamalılar, böyle şeylere kesinlikle ve kesinlikle tevessül etmez. Öyle sistematik bir kavga başlattılar, bunu baştan çıkıp yüzümüze söyleyemediler. Sahte hesaplarla bunu yürütmeye çalıştılar. Kapalı kapılar arkasında karanlık köşelerde. Niye meydanlara çıkmıyorsunuz? Niye söylemiyorsunuz? Bunları karşımıza geçip söylemiyorsunuz. Ben bunları her zaman söylüyorum. Her fırsatta da söylüyorum. Ammavelakin tabii ki altı yok, cesaretleri yok. Çünkü yalan ve iftiracılar. Hukuki olarak gerekli davaları açtık. Bu yapılanlar tamamen sistematik, bildiğimiz Türkiye’de daha önce Cumhurbaşkanı’na yapılmış, bakanlara yapılmış, milletvekillerine yapılmış klasik FETÖ oyunlarıdır. Çok açık söylüyorum FETÖ oyunlarıdır. Bu FETÖ oyunlarına alet olan, arkasındaki işbirlikçilerle birlikte muhakkak bir gün ortaya çıkacaktır. Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır”

“O DOSYANIN İSMİNİ BİLMİYORUM”

Açıklamanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Koştu, “Cumhurbaşkanının önünde bir MASAK raporu olduğu iddia ediliyor bununla ilgili neler söyleyeceksiniz? Aday gösterilmezseniz parti arkanızda durmadı olarak yorumlayabilirmiyiz?” sorusuna da “Hayır, partimiz her zaman bizim arkamızda her nerede ne dosya varsa onlar zaten yerini bulur. O dosyanın ismini de bilmiyorum. İlk defa duydum ama her merci de gelir bizi bulur ama bunlarda her herhangi bir sıkıntı yok” yanıtını verdi.

Hale Koştu Özyeşil, sosyal medyadan şu paylaşımı yapmıştı:

“Başkan Koştu malvarlığını açıklasın! Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun öz kardeşiyim. Sosyal medyada daha önceki paylaşımlarımız ve kamuoyundaki konuşulanlardan tarafımıza gelen sorular üzerine bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum. 5 yıl önce abim kirada otururken Belediye Başkanı olduğu dönemde Bergama, İstanbul ve Almanya’da aldığı villaları ve yaşam standartlarındaki artışı aile geliri olarak açıklaması mümkün değil. Hakan Koştu’nun kardeşi olarak bu malvarlığını açıklayacak ailemizin ek geliri yoktur. Hakan Koştu belediye başkanı olmadan önceki ailemizin mütevazi yaşam standardı da bellidir. Hakan Koştu’nun malvarlığındaki artışın ailemizin ek gelirinden kaynaklandığı bahanesinin gerçek olmadığını açıklamak isterim. Belediyede yapılan usulsüz ihalelerin detayı incelendiğinde gerçekler ortaya çıkacaktır. Bu nedenle Cumhur İttifakı’nda Hamza Dağ’a oy vereceğimizi ama Hakan Koştu’ya asla oy vermeyeceğimizi bildirmek isterim. Partimizin ve ailemizin itibarını korumak nedeniyle bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum.”

HABER: GİZEM ÇETİNKOL – KAMERA: KERİM UĞUR

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli