DOLAR

43,0552$% 0.03

EURO

50,4263% 0.17

STERLİN

58,1175£% 0.15

GRAM ALTIN

6.135,93%-0,37

ÇEYREK ALTIN

10.299,00%-0,35

TAM ALTIN

41.069,00%-0,35

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul KAPALI 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Ahmet Akın: “Son Bir Yılda Doğal Gazdaki Yüzde 597 Oranındaki Zam Oranı, Ak Parti İktidarının Türkiye’yi Nereye Sürüklediğinin Göstergesidir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, elektrik üretiminde kullanılan doğal gaza yapılan zamma tepki gösterdi. Akın, “Son bir yılda yüzde 567 oranındaki bu bir yıllık zam oranı AK Parti iktidarının Türkiye’yi nereye sürüklediğinin göstergesidir. Plansız programsız ve Rusya’ya göbekten bağlı bir enerji politikası ile enerjiyi yönetmeye çalışıyorlar. Enerjiyi yönetemeyen ekonomiyi yönetemez. Dolayısıyla Türkiye’yi de yönetemez. Türkiye yönetilmiyor, savruluyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, elektrik üretiminde kullanılan doğal gaza yapılan yüzde 10 zamma tepki gösterdi. Akın, bugün yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti iktidarı zor kış şartlarında vatandaşlarımızı yine karanlık günler yaşatacak. Doğalgaz zamları ne yazık ki durmayacak. Elektrik üretiminde yapılan yüzde 10 oranındaki zam elektrik zamlarının ve ardından da iğneden ipliğe peşi sıra gelecek zamların habercisi.”

“PLANSIZ PROGRAMSIZ VE RUSYA’YA GÖBEKTEN BAĞLIK BİR ENERJİ POLİTİKASI İLE ENERJİYİ YÖNETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

2021 yılının Ağustos ayı için BOTAŞ’ın belirlediği tarifede bin metreküp doğalgazın 2 bin 60 TL olduğunu hatırlatan Akın, 2022 Ağustos ayında bin metreküp doğalgazın 13 bin 750 TL’ye çıktığına değindi. Akın, “Son bir yılda yüzde 567 oranındaki bu bir yıllık zam oranı AK Parti iktidarının Türkiye’yi nereye sürüklediğinin göstergesidir. Plansız programsız ve Rusya’ya göbekten bağlı bir enerji politikası ile enerjiyi yönetmeye çalışıyorlar. Enerjiyi yönetemeyen ekonomiyi yönetemez. Dolayısıyla Türkiye’yi de yönetemez. Türkiye yönetilmiyor, savruluyor” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener’in Dinlediği Esnaf: “Zamlardan Bıktık, Hükümetten de Yıldık. Vatandaşıyla Dalga Geçen Bir Hükümet Var”

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.