DOLAR

42,9664$% 0.08

EURO

50,6224% 0.03

STERLİN

58,0286£% 0.05

GRAM ALTIN

5.965,27%0,22

ÇEYREK ALTIN

9.947,00%0,92

TAM ALTIN

39.775,00%0,92

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Ordu’da, 23 Nisan töreninde tepkiler üzerine alana sonradan Atatürk’ün posteri asıldı.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan etkinliği düzenlediği alanda Atatürk'ün resminin olmadığının bildirilmesi üzerine müdahale ederek astırdıklarını belirtti. Adıgüzel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya "Ordu Büyükşehir Belediyesine de Atatürk'e gereken saygı ve hassasiyeti göstermediği için soruşturma ve müfettiş görevlendirmesi yapacak mısınız? Yoksa AKP'li belediye diye görmezden mi geleceksiniz” sorusunu yöneltti.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan etkinliği düzenlediği alanda Atatürk’ün resminin olmadığının bildirilmesi üzerine müdahale ederek astırdıklarını belirtti. Adıgüzel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya “Ordu Büyükşehir Belediyesine de Atatürk’e gereken saygı ve hassasiyeti göstermediği için soruşturma ve müfettiş görevlendirmesi yapacak mısınız? Yoksa AKP’li belediye diye görmezden mi geleceksiniz” sorusunu yöneltti.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, konuya ilişkin X hesabından paylaşımda bulundu. Videonun da yer aldığı paylaşımda Adıgüzel, şunları kaydetti:

“Burası AKP’li Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin alan düzenlemesinden sorumlu olduğu 23 Nisan etkinlik alanı. Alanda Atatürk resminin olmadığının bildirilmesi üzerine müdahale ettik. O resmi oraya alkışlar içinde astırdık. Şimdi soru şu İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya: Ordu Büyükşehir Belediyesine de Atatürk’e gereken saygı ve hassasiyeti göstermediği için soruşturma ve müfettiş görevlendirmesi yapacak mısınız? Yoksa AKP’li belediye diye görmezden mi geleceksiniz? Duyarlılık gösterip beni arayarak bilgilendiren tüm yurttaşları ve velileri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

0 0 1 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin ihtiyaç fazlası 48 kiralık aracı, 100. Yıl Meydanı’nda sergilendi.

HIZLI YORUM YAP

0 0 1 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.