DOLAR 32,4397 0.02%
EURO 34,7930 -0.14%
ALTIN 2.432,93-0,07
BITCOIN 20871561.72684%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Başak Burcu Erkeği Özellikleri 2023, Başak burcu erkeği Cinsellik.

Başak Burcu Erkeği Özellikleri 2023, Başak burcu erkeği Cinsellik.

ABONE OL
Ekim 24, 2022 17:33
Başak Burcu Erkeği Özellikleri 2023, Başak burcu erkeği Cinsellik.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

24 AĞUSTOS-23 EYLÜL Arasında doğan Başak burcu, toprak grubunda olup değişken yapıdadır. En güvenilir yapıya sahip olmasıyla bilinen Başak burcunun yanında kendinizi güvende hissedebilirsiniz. O size bu güveni ilk tanışmanızda sağlayacaktır. Pratik düşünüp hızlı hareket etmesiyle beraber hayatınızı kolay ve konforlu hale getirecek kişilerdir. Size yardım etmek, destek olmak kendisini iyi hissettirecek bir durum olduğundan bu tekliflerini reddetmemelisiniz.

Tüm bu güzelliklerin bir de vücudunuza ince ince batacak dikenleri var elbette. O’nun kuralları… Başak erkeği oldukça kuralcıdır ve kuralları yaşam biçimidir. Kurallarına uydurmayı ve yenilerini yaratmayı seven Başak erkeği ile yaşamak sizi zorlamakla beraber çıkmazlara sokabilir. Ona uyumlu olmanız ve hatta yanındaki gölgesi olmanız için büyük bir çaba verirler. Çünkü o, kurallarının, planlarının uygulanmadığı ortamda barınamaz. Diğerlerine kıyasla oldukça zeki ve sağlam adımlarla ilerleyen Başak erkeği ile aynı adımı atmaktan çekinmezsiniz.

Aynı zamanda sadece ilk tanıdığınızda değil çok uzun bir dönem boyunca bazen mesafeli ve soğuk davranışları sizi yanıltmasın. Bu onun koruma kalkanıdır. Aklındaki plana uygun davranamayıp gidişatın yön değiştirdiğini anladıklarında kalkanlarını kuşanırlar. Çünkü Başak erkeğinin size güvenmesi yıllarını alabilir. Bu onun için oldukça zor bir süreçtir. Size teslim olmamak için tüm kozlarını oynayacaktır. Ona hata yaptırdığınızı hissetmek istemez. Keşkeler hiç onlara göre değildir. Zamanla en sadık insanlar olduğunu anlayacak
ve sıcak gülümsemesiyle tanışacaksınız.

Merhaba Patron! Bugün sendeyiz.

Evet doğru… Yönetmek, yönlendirmek, plan yapmak ve son noktasına kadar uygulayıp uygulatmak için yaratılan doğuştan Patron Başak erkeğindeyiz. Asla çalışmaktan yorulmayan ve yormayan bu beyefendilerin planlı gidişatı her zaman onları en ön adımda tutar. Tüm hayatını belirli bir düzen dahilinde yaşamak onlara en keyif veren şeylerden biridir. Analitik düşünce yapısı onu hep ileri götürür ve hata riskini en aza indirir. Hata yapmak en korktuğu durumlardan biri olduğundan çok
sağlam temeller ile planlarını yürütür.

Aynı zamanda titizlikleri ile bilinen Başak burcu, düzenli ve temiz ortamlara aşıktır. Onlar bilinenin aksine çok fazla titiz olmayabilir. Fakat bunu ikinci bir kişinin görmemesi için ellerinden geleni yaparlar.
Aşk mı?

MANTIK..
Ona göre duygu ve mantık aynı anda ilerlemelidir. Mantıksız ve güvensiz hiçbir aşka yelken açmayan Başak erkeği evliliği en geç düşünen ve hatta hiç düşünmeyenlerin başındadır. Her yaptığı hareketin mantık çerçevesi içerisinde olması gerektiğinden, ilk görüşte aşk yerine güvenli bağlanmayı tercih ederler. Güven duygusu zamanla oluştuğu için duygusal bağı da aynı orantıda oluşacaktır. Sizi, zevklerinizi, düşüncelerinizi, güvenilirliğinizi anlamak için ona zaman vermek en doğru yöntemdir.

Mükemmelliğe olan düşkünlüğü, onu tüm bunları aynı anda sorgulamaya itecektir. Bir süre sürtüşmelerin yaşanacağı ve tahminlerin olacağı sabır gerektiren bir yolculuğa çıkmanız gerekir. Sizi keşfetmesine izin verirseniz doğru ifadelerle bunun üstünden gelebilirsiniz. Onu yoğun kıskançlık ile sıkmamanız, sahibi rolüne bürünmemeniz ve onu kontrol sahibi yapmanız iyi olacaktır.

Onunla birlikte olmak, zeka ve mantık gerektirdiğinden her söylediğinizi sorgulayacaktır. Aynı zamanda her fırsatta ve her görülmediğine emin olduğunda tepeden tırnağa sizi süzdüğünden emin olabilirsiniz. Nasıl koktuğunuz, nasıl yemek yediğiniz, nasıl giyindiğiniz, nasıl konuştuğunuz onun için oldukça önemlidir. Başak erkeğinin pek romantik olmadığı bilinse de ince düşünce yapısı sizi şaşırtacaktır. Fazla gürültülü ortamlar yerine evde sessiz, romantik ve özel olmayı tercih eder. Fakat tüm bunların yanında, sizi çok beğendiği için tüm çevresine göstermek isteyecektir.

Özel alanlarında birden çok kendinize ait fotoğraflar bulabilirsiniz. Onun hislerine yenik düştüğünü görmeye başladığınızda mükemmele yakın olduğunuzu size hissettirecektir. Çünkü o, hep en iyisinin peşindedir. Bu yaklaşımı onu fazlasıyla gergin bir insana dönüştürebilir. Fakat ilginç derecedeki tatlılığı ve çekiciliği fark ettirmeden size gerginliğini unutturacaktır.

Başak erkeği diğer toprak grubu burçları gibi zevk ve hazza çok önem verir. İkili iletişimlerde sözlü konuşmaya çok önem verir. Cinsel kirli konuşmalar, flörtöz mesajlaşmalar çok hoşuna gider. Sevdiği ve ilgi duyduğu kişinin istekleri ve ihtiyaçlarını kendininkinden daha üstün tutacaktır. Oldukça verici bir partner olur. Partnerini memnun etmek, onu da memnun eder ve kendini çok iyi hissettirir.

Bundan dolayı ara ara size memnuniyetinizi sorabilir. Sizden ona olan ilginizi, sevginizi ve gerçek düşüncelerinizi belirtmenizi isteyebilir. Müthiş zekası ile sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyleri kavrar ve hafızasında tutar. Seksten çok sevişmeye düşkün olan Başak erkeğini aynı zamanda bunu konuşup iletişime geçerek yapmaktan hoşlanır. Onun iç dünyasına yapılan yolculuk da verdiğiniz güvenle birlikte renklenmeye ve şekillenmeye devam edecektir.

BAŞAK ERKEĞİ VE BOĞA KADINI

Bu ikili mükemmel bir çift olurlar. Kariyere, eğitime, sürekli gelişmeye önem veren iki burç da birbirlerine saygı duymayı çok iyi bilirler.

BAŞAK ERKEĞİ VE AKREP KADINI

Başak erkeği ve Akrep kadını derin, gizemli ve uzun süreli bir birliktelik yaşayabilir. Zihinsel yapıları aynı çalışan bu iki burç akıl oyunları ile heyecanlarını diri tutacaktır. Kendi özel alanlarını büyük bir keyifle hazırlayabilirler. Başak erkeğinin kuralcı ve plancı yapısını, akrep kadını sarsabilir. Çünkü o kural tanımaz ve erkeğin kuralları üzerine tek tek devreye sokacağı planlarını işler. Romantik duyguların da ötesinde spiritüel bağ kurabilirler. Yani önce ruhlarını kavuştururlar. Ufak ufak sarsılan
Başak erkeği ona yenilebilir.

BAŞAK ERKEĞİ VE OĞLAK KADINI
Başka bir toprak grubu üyesi olan Oğlak kadını Başaklar ile çok iyi anlaşır. Hırslı, çalışkan ve iş etiğine önem veren bu iki burç romantik ve mantıklı bir birliktelik yaşayacaktır. Yine arzuladığı romantizmi ve sakinliği birbirlerinde bulabilirler.

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli