DOLAR

42,9259$% 0.13

EURO

50,6303% -0.18

STERLİN

58,0924£% -0.18

GRAM ALTIN

6.249,70%1,29

ÇEYREK ALTIN

10.114,00%1,10

TAM ALTIN

40.442,00%1,10

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Özgür Özel’den kayyum Gürsel Tekin’in randevu talebine yanıt

Son dakika… CHP Lideri Özgür Özel, CHP İstanbul İl yönetimine atanan kayyum Gürsel Tekin’in randevu talebine yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Now TV’ye konuk oldu. Özgür Özel, partisinin İstanbul İl Başkanlığı yönetimnini tartışmalı bir mahkeme kararı ile görevden alınması hakkında konuştu.

Özel, CHP İstanbul İl yönetimine kayyum olarak atanan Gürsel Tekin‘in randevu talebine yanıt verdi.

Tekin’in partisine ‘cenaze ortada kalmasın’ diyerek yanıtına da değinen Özel, “Ne cenazesi, bırakırsa kokacakmış. Herkes ağzından çıkan lafın nereye gittiğini görecek. Ortada bir adalet ve demokrasi cenazesi var. O cenazeyle mücadele edeceksen gel birlikte edelim” dedi.

Özel, Randevu vermeyeceğini de, “Ben Gürsel Tekin’e randevu veririm. Ama ben kayyıma randevu veremem. O, asliye hukuk mahkemesinin kararını tanımak olur” sözleri ile ifade etti. Özel şöyle konuştu:

“Zaten kendisiyle bu işler konuşulmuştur. Konuşulmadan olmaz bu işler. Gürsel Tekin, geçmişte partide görev yapmış, benim de birlikte görev yaptığım birisi. Kamuoyu önünde tartışmayı doğru bulmam. 31 Mart yerel seçimlerinde Kadıköy’den Belediye Başkanı adayı olmak istedi. Başka birini tercih ettik. Gürsel Tekin, sinirlendi. Partiden istifa edeceğini söyledi. Kendisi istifa ederek partiden ayrıldığını söyledi.

Mahkeme karar almış, kurultayı iptal etmiş. Bu görevi kabul eden kişiyi ben geçmişte birlikte görev yaptığımız kişiden ayırırım. Bu karara bir parti üyesi lazım. Bunu kabul etmemek lazım. Ben kabul ettiğini duyduğum anda ‘Partiyle ilişkisini keselim’ dedim. Tedbirli olarak disipline verdik. Şimdi YDK savunmasını alacak. İtiraz edebilir. Ama Gürsel Tekin, artık partimizin üyesi değil.

Ben Gürsel Tekin’e randevu veririm. Ama ben kayyıma randevu veremem. O, asliye hukuk mahkemesinin kararını tanımak olur.

Ne cenazesi, bırakırsa kokacakmış. Herkes ağzından çıkan lafın nereye gittiğini görecek. Ortada bir adalet ve demokrasi cenazesi var. O cenazeyle mücadele edeceksen gel birlikte edelim. Bizim adımıza o koltukta İstanbul’da kimin oturacağına İstanbul delegesi karar verir. O isim de Özgür Çelik’tir. Kayyum Gürsel Tekin’e randevu veremeyiz.”

 

Kaynak:Halk TV

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Günlerdir haber alınamıyordu! Türk akademisyen Furkan Dölek bulundu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.