42,9259$% 0.13
50,6303€% -0.18
58,0924£% -0.18
6.249,70%1,29
10.114,00%1,10
40.442,00%1,10
02:00
Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta, 5 Mayıs 2025 Pazartesi günü yeni yarışmacıların katılımıyla heyecan dolu bir bölüme imza attı. Geçtiğimiz hafta Vahide’nin yarışmaya veda etmesinin ardından, Nagehan Hanım ve gelini Gizem programa dahil oldu. Bugün, gelinler soğuk baklava tarifini hazırlayarak kaynanaların beğenisine sundular.
Haftanın ilk gününde en yüksek puanı alarak günün birincisi olan gelin Sahra oldu ve çeyrek altının sahibi oldu. Sahra, hem lezzet hem de sunum açısından kaynanalarından tam puan alarak bu başarıyı elde etti.
| Gelin | Puan |
|---|---|
| Sahra | 19 |
| Ezgi | 16 |
| Asena | 16 |
| Gizem | 6 |
Gizem, yarışmaya yeni katılmasına rağmen düşük puan alarak haftanın ilk gününde zor bir başlangıç yaptı. Haftanın ilerleyen günlerinde performansını artırması bekleniyor.
Haftanın finalinde, en yüksek puanı toplayan gelin 10 altın bilezik kazanacak. En düşük puanı alan gelin ise yarışmaya veda edecek. Bu nedenle her günün puan durumu büyük önem taşıyor.
Gelinim Mutfakta’nın 5 Mayıs 2025 tarihli bölümünde, Sahra’nın başarısı izleyiciler tarafından takdirle karşılandı. Yarışmanın ilerleyen günlerinde hangi gelinin öne çıkacağı merakla bekleniyor.
Şarkıcı Derya Uluğ’un kâbus gecesi