DOLAR

42,9533$% 0.03

EURO

50,7226% 0.15

STERLİN

58,2640£% 0.21

GRAM ALTIN

6.037,63%0,92

ÇEYREK ALTIN

9.809,00%0,78

TAM ALTIN

39.225,00%0,77

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

CHP’li vekillere Özgür Özel’den talimat! Erdoğan’ı ayakta karşılayacaklar…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis'in bugünkü açılış töreni öncesi CHP milletvekillerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ayakta karşılamaları talimatı yolladı. Özel'in talimatına uyan CHP'li vekiller, yeni yasama yılı açılışı için Meclis'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ayakta karşıladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni yasama yılını bugün açtı. Tüm milletvekillerinin hazır bulunacağı Meclis Genel Kurulu’ndaki açılış oturumuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ da katıldı. Açılış öncesi en çok merak edilen konulardan biri CHP​’li vekillerin Cumhurbaşkanı Erdoğan​’ın Meclis kürsüsüne konuşma yapmak üzere geldiğinde tavrının ne olacağıydı.

ALKIŞI YASAKLADI

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik’in aktardığına göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel açılış öncesi vekillerine bir yazı göndererek, Erdoğan kürsüye yürürken ayağa kalkmaları ancak alkış tutmamaları talimatı verdi. Atik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “CHP’nin yeni tutumuna hangi milletvekilleri uyacak 15.00’teki açılışta göreceğiz. CHP’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ayakta karşılama kararı tüm milletvekilleriyle paylaşıldı” ifadelerini kullandı.

KAYNAK TGRT HABER

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TBMM’de partilere yeni anayasa çağrısı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.