DOLAR 32,4079 -0.07%
EURO 34,6451 -0.51%
ALTIN 2.387,79-1,93
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

SABAHA KALAN SÜRE

Alişan’dan Gazetecilere Sizi Allaha havale ediyorum çıkışı

Alişan’dan Gazetecilere Sizi Allaha havale ediyorum çıkışı

ABONE OL
Ekim 17, 2021 18:39
Alişan’dan Gazetecilere Sizi Allaha havale ediyorum çıkışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kamera Sistemleri Fiyatları
Kamera Sistemleri Fiyatları

Alişan geçtiğimiz günlerde yaptığı bir hareketle diğer velilerden tepki gördü… Çocukların okul çıkış saatinde park edecek yer olmayan ve trafiğin kilitlendiği Levent’teki bir özel okulun hemen önünde kuka konarak yer tutulduğunu gören veliler bu duruma tepki gösterdi. Alişan Bu Haberleri Yapan Gazetecilere Sosyal Medyadan Gazetecilere Tepki Gösterdi. 

Ne kadar büyük bir haber, ne kadar büyük bir yanlış, Alişan yeğenlerini almaya gitmişte özel park yeri kullanmış!!!Herkesin her gün park ettiği yere boş diye park etmeye çalışmak büyük bir ayrıcalık ve yasadışı bir şey

Gerçekten bunu haber yapmakta büyük bir haber başarısı!!!Bu mübarek kandil günü bunu haber yapıp altında vicdandan, merhametten, nasbını almamış herkesi Allah’a havale ediyorum. Biz acımızı sarmaya çalışıyoruz lütfen beni ve ailemi rahat bırakın. Ben ne kimseden ayrıcalık nede başka bir şey istiyorum. Ne özel park alanım var nede şoförüm. Sadece amacım yeğenlerimi okuldan almak her anne babanın yaptığı gibi. Ben kardeşimi kaybetmişim acıların en büyüğünü yaşamışım, yapacağınız hiç birşey beni yaralamaz üzmez. Âmâ bu kadar merhametten, anlayıştan yoksun insan olması!!!

İçerik hoşunuza gitti mi?!
[Oy: 0 Yıldız: 0]

En az 10 karakter gerekli