DOLAR

43,0297$% 0.16

EURO

50,4667% -0.24

STERLİN

57,9692£% -0.12

GRAM ALTIN

5.991,09%0,43

ÇEYREK ALTIN

10.253,00%2,50

TAM ALTIN

40.885,00%2,57

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul KAPALI 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Mazotun 40 lira olduğu bugünleri de çok ararız.”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Benzin 10 lirayı geçeli iki yıl bile olmadı. ‘Bugünler iyi günlerimiz, yanlışta ısrar edilirse daha kötüsü gelir’ demiştim. Daha kötüsü geldi. Ülkemiz hukuka bağlı, şeffaf bir şekilde yönetilmezse, eğitimde gerekenler yapılmazsa mazotun 40 lira olduğu bugünleri de çok ararız” açıklamasını yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2021’in son aylarında yaptığı açıklamayı hatırlatarak bugün X (Twitter) hesabından tekrar paylaştı.

Babacan, “Dün bir benzin istasyonu gördüm Fatih’te, benzinin fiyatı 0.00 yazıyordu. Niye? 10 lira olmuş artık sığmıyor. Benzin istasyonlarındaki fiyat tabelaları hazırlanırken hiçbir zaman benzinin 9.99’u geçeceği insanların aklına gelmiyormuş” demişti.

Söz konusu açıklamasını alıntılayan Babacan, paylaşımına şu notu düştü:

“Benzin 10 lirayı geçeli iki yıl bile olmadı. ‘Bugünler iyi günlerimiz, yanlışta ısrar edilirse daha kötüsü gelir’ demiştim. Daha kötüsü geldi. Ülkemiz hukuka bağlı, şeffaf bir şekilde yönetilmezse, eğitimde gerekenler yapılmazsa mazotun 40 lira olduğu bugünleri de çok ararız.”

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Ömer Fethi Gürer, öğrencilere yemek ve kırtasiye malzemelerinin ücretsiz verilmesi için kanun teklifi verdi.

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.