DOLAR

43,0530$% 0.06

EURO

50,4925% -0.03

STERLİN

58,3436£% -0.01

GRAM ALTIN

6.142,81%-0,06

ÇEYREK ALTIN

10.316,00%-0,04

TAM ALTIN

41.138,00%-0,04

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI BULUTLU 13°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Mansur Yavaş: Afet bölgelerinden Ankara’ya gelen vatandaşlarımızın kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, bugün hizmete giren ANFA Altınpark Giyim Mağazası’ndaki çalışmaları paylaşarak “Giyim mağazasına dönüştürdüğümüz merkezde, afet bölgelerinden Ankara’ya gelen vatandaşlarımızın kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

Deprem bölgelerinden başkente gelen afetzedelerin ihtiyaçları için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altınpark’ta bulunan ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’ni giyim mağazasına dönüştürdü. ANFA Altınpark Giyim Mağazası girişinde ABB yetkilileri tarafından karşılanan depremzedeler, T.C. kimlik numaraları ve ikametgah kontrolünün ardından ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri alanlara yönlendiriliyor.

Başkan Yavaş da Altınpark Giyim Mağazası’nda bugün başlayan çalışmaları, “Giyim mağazasına dönüştürdüğümüz merkezde, afet bölgelerinden Ankara’ya gelen vatandaşlarımızın kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyoruz” notuyla, sosyal medya hesaplarından  paylaştı.

Depremzedelere destek olmak isteyen başkentliler, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gönüllü olarak mağazada görev alabiliyor ya da Arcadium AVM önü, Keçiören Meydanı, Ayrancı Pazarı ve Göksu AVM önüne kurulan toplama alanlarına sıfır kıyafet, oyuncak ve battaniye desteğinde bulunabiliyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu: ‘Yerli Ve Milli’den, ‘Devlet Nerede’ Noktasına Geldik

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
Kamera Sistemleri Fiyatları
Güneş Enerji Sistemleri, Solar Enerji, Jel Akü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.